|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ma da. Znam teoretski kako to funkcionise, hvala. Nego sam ocigledno pogresno pomislio (ponadao se) da ta nova jbridge verzija koju si pomenuo par postova iznad moze da se implementira na win xp i konkretno mojih 4gb rama.. Ostajem i dalje pri xp-u sve dok ne razlucim imam li finansija za brand new komp, ili da stvaram novi alter ego za starog ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najbrzi nacin za automatizaciju sibilanata (Cubendo) | Jan | Audio Produkcija - Tehnike | 16 | 16-01-2012 11:32 PM |
Cubendo pitanje | Heavy Jerk | Audio Software | 23 | 29-01-2009 05:05 PM |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |