|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Sad sam pogledao, u medjuvremenu je izasao update-ovani jbrdige (koji resava sve probleme, sa guie-em, sa pozivanjem plaginova itd), pa sam ga instalirao i bridgovao "potrosace" evo eksperimenta.
Evo male sam slicice napravio cisto da ne davim koliko instanci (bridgovanog) Amplitube-a (24 instanci) i koliko je to rama, sve to na 256 sample-a buffer size. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Ja kad skontam da na kanalu palim 4.- 5. plug, lepo sve pogasim, jer nesto ne radim kako treba ili kanal ne valja pa snimam ponovo...
![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Cek.. Imas li ti win7 Jan ili xp?
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]() Kako sam shvatio ti imas XP 32bitni. Ja imam 7 x64. Dok nisam bridgovao plaginove mogoa sam da isproviciram istu stvar koju ti imas, evo danas sam odradio jbrdige samo ovim gutachima i sad ne zakucava ram i radi dok ne napuni svih 8 giga (koliko imam). Na zalost ti na 32bitnom XP-u, ne mozes si pomoci, osim da instaliras x64 OS i da bridgujes 32bitne plaginove koji opterecuju ram |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ma da. Znam teoretski kako to funkcionise, hvala. Nego sam ocigledno pogresno pomislio (ponadao se) da ta nova jbridge verzija koju si pomenuo par postova iznad moze da se implementira na win xp i konkretno mojih 4gb rama.. Ostajem i dalje pri xp-u sve dok ne razlucim imam li finansija za brand new komp, ili da stvaram novi alter ego za starog ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ili pak jos rama i x64 sistem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
koja je validna verzija jbridgea? Mora li i dalje jedan po jedan da se bridzuje, li moze ceo folder?
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ja imam neku 1.3. Moze i jedan po jedan a moze i ceo folder. Danas sam bridgeovao velike potrosace (Decapitator, Amplitube, Guitar Rig, KONTAKT...) I za sada radi bez greske! Cak i poziva sve plaginove najnormalnije |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najbrzi nacin za automatizaciju sibilanata (Cubendo) | Jan | Audio Produkcija - Tehnike | 16 | 16-01-2012 11:32 PM |
Cubendo pitanje | Heavy Jerk | Audio Software | 23 | 29-01-2009 05:05 PM |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |