|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#111 |
Member
|
![]()
Ma niko ovde nije glup,naprotiv
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
VIP Member
|
![]()
Po?ten i glup su braća.
![]() |
#113 |
Member
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=q3vTNP2XPEc
Ovako zvuci jupiter 80 u kombinaciji sa nord stageom 2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Kad te vec neko placa da pljujes druge sprave onda barem sprave koje hvalis prikazi u pravom svetlu ![]() Ovo postaje zabavno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Member
|
![]()
haha,Moritz lepo je sto si preslusao ovaj demo,i cenim to. Ali ja kao kompozitor ovog kratkog muzickog dela koji je jos uvek samo ne mixan demo,odlucio sam da su bas ti marcato stringsovi,tremolo str,timpani,horovi,itd,itd...najbolji za ovu kompoziciju. Cekam da cujem neko tvoje malo delo,ali sa orkestarskim instrumentima koje si bas ti snimio sa neke klavijature (nadam se da necu ostariti cekajuci). Da malo uvecamo smeh na toj smehotresnoj olimpijadi
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Moderator
|
![]() Quote:
"Baci" ga u thread o JP80 ili, jos bolje, u "promocija vasih radova" i - sve ok. Ovde, zaista i pored najbolje volje ne vidim da je u sluzbi teme. Uostalom, jos je ranije OFF otvorio temu o JP80, tu su mnogi od nas (ukljucujuci i moju malenkost) rekli svoje utiske, a i tema koju si ti otvorio vidim da je i dalje aktivna, pa eto materijala za dalju raspravu i razradu.
![]() |
![]() |
#117 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Niko nije komentarisao tvoj rad, nego kvalitet zvuka sto je inace tema koju si ti zapoceo na tvoju veliku zalost, jer do sada osim sebe samog nisi ubedio nikoga u tvoje smehotresne fantazmagoricne tvrdnje ![]() Ajd prijatno, i od mene na ovu temu dosta ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Member
|
![]()
?ao mi je ?to je aktivnost članova na ovoj ali i na par drugih tema,svedena na repliciranje Tuomasu,iako on to u većini postova indirektno i tra?i.Iskreno ,volio bih da se vi?e usmjerimo na rad sa PC3 serijom,na?e preformanse i sl.,kako bi razmjenom iskustava izvukli maksimum iz klavijature.
Ne?to razmi?ljam,lako bi PC3 K6 cijena mogla otići gore,posebno kada narodnjaci proku?e njegove mogućnosti,nebrisajuću memoriju,kvalitet semlinga i naravno "lakoću" tipke za sviranje ukrasa. Upravo tipka na Kronosu 61,bi mogla odvratiti ovakve korisnike od kupovine novog Korga??? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kurzweil PC1 SE | Goran B | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 7 | 26-11-2009 09:31 AM |
Kurzweil pc3-korg m3 | as 78 | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 33 | 20-10-2009 03:37 AM |
Kurzweil SP88 X ?? | XerXed | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 6 | 23-08-2009 12:40 AM |