|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
inpute sam promasio skroz , dok sam outpute sam pogodo 4 od 5 a uopste nisam slusao u zivotu ni jednu navednu kartu na testu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Pa su?tina celog challenge-a je da objasni kako su razlike u kvalitetu konverzije prevaziđena priča. Ili bar ja to tako shvatam. A opet, to nije ba? ni toliko nova teza.
Pozdrav, Vasa
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Druga je filozofija da li su ti te razlike bitne ili ne.
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Da, da... pravilno sam naslutio tvoja religijska opredeljenja
![]()
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
manje - vise, za 90% situacija u danasnjem muzickom biznisu (pesme / remiksi / miksevi / muzika & efekti za TV i film / itd..) ceo posao moze da se odradi na necemu sto kosta manje od ?1000..pa i mnogo manje !
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Evo na "Ostali instrumenti i studijska oprema" sam okacio test sa gearslutz-a, 10 puta sniman jedan isti snimak kroz razlicite konvertore, znaci ne provucen jednom nego snimljen jednom, pa pusten snimak, pa opet do 10 puta. Od jevtinih do skupih, meni su rezultati zapanjujuci (a i njima), koliko su razlike mizerne prilikom 10-struke konverzije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() Ma naravno, radi se ionako o mikroskopskim razlikama, za koje autosugestijom mozes lako da ubedis sebe da su "kao kuca" ( McGurk effekat ![]() ![]() Nego, ajde kao, ovde je uporedni test, pa kao cuje se nesto. Pa me zanima da li je stvarno autosugestija, zato i pitam koji je koji.
![]() |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
Meni su to toliko male i zanemarljive razlike, da uopste nije bitno !
Ako se nesto cuje na pro-monitorima i u pro-studiju, cak i to je minimalno...ostatak sveta (publika i slusaoci "couldnt care less" - sto bi rekli) Kao i sve drugo, glavni faktor postaje cena sprave. Cifra ulozena u opremu i realisticna cifra koja ce se (brzo) vratiti kroz koriscenje te opreme! Skuplja sprava ne garantuje bolji zvuk / bolju produkciju i vecu cenu studija...to vec znamo..eh?
![]() |
#10 |
Superoperater
|
![]()
Nisam ni ja cuo bas te sprave, ali sam se rukovodio logikom - ono sto je najgore mora da je m-audio. Ali bih voleo da vidim sta pise u rezultatima. Jel ima neki brzi odgovor, mrzi me da saljem mejlove i gluposti ?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Avid MBox 3 - slike | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 11-09-2010 09:15 AM |
KVR Developer Challenge 09 | alavuk | Audio Software | 4 | 06-11-2009 09:09 AM |
Gregor Z 808 Samples | gregor z | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 17-10-2009 05:45 PM |
Endorphin, Data SID & Woody (samples) | Fibra | Obavestenja | 0 | 08-08-2007 09:58 AM |
Kontakt2 - reload all samples | Mogli | Audio Software | 9 | 22-07-2005 01:08 PM |