|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]()
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 23-09-2011 at 10:47 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
Dobro,ok je zezanje ,naseo sam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Nisi bate ti ni na šta naseo, svi mi ostali smo naseli na tvoju žvaku
![]() ![]() Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 23-09-2011 at 01:12 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Ovakvo pitanje vise govori o tebi onda, uz svo postovanje za tvoj rad.
Pre bih posumnjao u eventualno postojanje ljudi koji su placeni da mrze Kurzweil-a... ![]() Ali ok, tebi se ne svidja, postujem, razumem potpuno, ok, ne volis i to je to. Ali zasto onda gubis vreme na threadu posvecenom tom proizvodjacu. Izneo si stav, jasan je jos od prvog posta i sta sad... Ja posle skoro 15 godina bavljenja muzikom treba da promenim misljenje o jednom opste i svetski poznatom zvuku zato sto Tuomas (koji svoje klavijature povremeno teatralno izlomi na svirkama) kaze da je smece??? Dobro, ne volis i ok.
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ocigledno da Tuomas ima neke teske frustracije koje mu je izazvao neko sa Kurzweilom.
Elem, svaka sto si nas navukao na retardiranu pricu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
A ja koliko znam, zvuk hammonda se u toku pesme menja u zavisnosti od aranžmana i stila sviranja - kako to uspevaš na +/- samo ti to znaš. I usput, nema potrebe da citiraš svakog i odgovaraš pojedinačno po jednu rečenicu, napiši @wladymeer: ili @Big Bockie: pa sklopi sve u jedan post - kopaćemo nekako na prošlu stranu da vidimo na šta se tvoj odgovor odnosi ![]() Last edited by wladymeer; 23-09-2011 at 02:57 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Pre bih posumnjao u eventualno postojanje ljudi koji su placeni da mrze Kurzweil-a...
![]() Ali ok, tebi se ne svidja, postujem, razumem potpuno, ok, ne volis i to je to. Ali zasto onda gubis vreme na threadu posvecenom tom proizvodjacu. Izneo si stav, jasan je jos od prvog posta i sta sad... Ja posle skoro 15 godina bavljenja muzikom treba da promenim misljenje o jednom opste i svetski poznatom zvuku zato sto Tuomas (koji svoje klavijature povremeno teatralno izlomi na svirkama) kaze da je smece??? Dobro, ne volis i ok.[/QUOTE] Apsolutno se sla?em sa navedenim. ?to se tiče ovog horor lomljenja Korga CX3(nisam ba? fan uni?tavanja instrumenata,pa i da nisu u funkciji),iskreno mnogo bih vi?e volio da si nam poslao svoj video sa nekim po?teno odsviranim solom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Gomila gluposti na ovom thread-u...
Za neupucene, Kurzweil sprave su koristili: Peter Gabriel, Pink Floyd, Stevie Wonder, Vangelis, Kitaro, John Carpenter, Robert Miles, Jean Michel Jarre, Depeche Mode, Nick Rhodes (Duran Duran), Nine Inch Nails, Massive Attack, Tangerine Dream. Nadam se da je ova gomila neafirmisanih, neostvarenih muzicara i bendova dovoljna da se thread nastavi kako je i poceo sa prvim postom. Pozdrav
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Pa da,lepo receno,krzw su "koristili", ali ja pricam o danasnjem zvuku,ne o istoriji. Na primer,nekada sam mislio da krzw ima dobre gudace,pa se pojavio korg sv1(ne znam dali je neko cuo te gudace i klavir,za koje kazu da su na kronosu,a nisu),a onda se pojavio i jupiter 80. E te gudace trebate da cujete. Tako je za sve zvukove ponaosob. Melotron hor na jupiteru 80 je nesto ne objasnjivo... Probajte,pre nego date pare za krzw. Jos nesto,neko rece "bolje da si poslao dobar solo" ,a ja sam vremenom shvatio da su danas retke zemlje u kojima gostujes,odsviras solo,i dobijes aplauz....Ovde kod nas,odsviras solo i ispadnes budala.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kurzweil PC1 SE | Goran B | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 7 | 26-11-2009 09:31 AM |
Kurzweil pc3-korg m3 | as 78 | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 33 | 20-10-2009 03:37 AM |
Kurzweil SP88 X ?? | XerXed | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 6 | 23-08-2009 12:40 AM |