|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
FF800 mi je bio super ali sam imo problem sa fv chipsetom na lap topu pa sam zbog toga uzeo Babyface koji radi besprekorno,a i novija je sprava i po mnogima bolja??!!!.Stabilno ko stena...Zato sam i uzeo u obzir o RME UC jer imam extra iskustva sa Babyface a mislio sam da i Motu moze s njom da se meri a mozda bude i bolja.Zato sam i postavio pitanje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() Ovo moje cudo nije lose za neki terenski rad, radi i bez kompa, stavis koje hoces napajanje (od 12-24V) i cepaj... Ima i ugradjen kompresor, reverb, prilicno je malih dimenzija a ima dosta ulaza/izlaza... 828 je duplo veci. Zavisi za sta ti treba taj interfejs...
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 20-09-2011 at 02:35 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Hvala drugari.Stize RME UC.Ujedno prodajem Babyface silver kupljena u Artistu 09.02. ove godine,dakle jos je u garanciji do devetog februara.Stanje 10/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ivan Lekic
|
![]()
pametan izbor
Ja moj ff UFX koristim preko USB-a , a radi mi kao da je na 2 FWa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
Normalno je da sam se odlucio za RME a Motu mi je bio onako ineresantan-kopkao me,ali sigurno je sigurno.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Stigao RME UC!!!!!!
Extra je. Hvala svima jos jednom. Last edited by Zeroo; 27-09-2011 at 07:42 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Motu & PC | Treger | Computer Hardware | 7 | 17-09-2010 05:34 PM |
Motu BPM !!! | Proximus | Audio Software | 9 | 13-10-2009 05:18 PM |
Motu problem | Ad Fines | Computer Hardware | 2 | 12-12-2008 08:06 PM |