|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Hocu
![]() Nazalost moram to donekle shvatiti licno posto sam time i sam svrstan u grupu "bogatih i dokonih" a nisam ni jedno, a pogotovo to drugo. Nemam nista protiv slobodnog izrazavanja licnog misljenja ali mogli bi da budemo malo ozbiljniji time sto cemo se suzdrzavati od price o temi o kojoj ne znamo bas puno. Nadam se da se slazes. On topic: Sve sto si napisao polazi od zdravog razuma da koristis EQ mikrofona da bi smanjio naknadne zahvate kojima dodajes noise i "prljas" materijal itd. Sve je to tacno ali meni konkretno klavir ili akusticna gitara ne zvuce tako puno i "tacno" kao sto zvuce u kombinaciji EW mic i njihov preamp. Nadam se da cu imati prilike da taj materijal snimim i umiksam pa da demantujem samog sebe ali ne mogu da se otrgnem utiska da je takav materijal sa toliko informacija lakse (tj. prakticnije) editovati za neki kompleksniji miks? --- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=42.439427,18.686685 |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mikrofon | Korg78 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 04-02-2011 08:02 PM |
mikrofon | grada27 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 07-01-2011 10:27 PM |
mikrofon za ? i ć | Komplex | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 05-02-2010 11:00 AM |