Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-08-2011, 09:55 AM   #11
Surfer
Senior Member

Surfer's Avatar

Default Re: Engleska u plamenu

Ovo je samo početak.
Nisam primjetio da su Englezi plakali kad je gorio Bagdad ili Tripoli dok su oni išli "spašavati" civile.
Kakvi hipokriti, gade mi se Englezi, najveća gamad koja je ikad hodala kuglom zemaljskom.
Bilo je vrijeme da Engleska koja terorizira pola svijeta u udruženoj zločinačkoj organizaciji sa Amerikancima i Izraelom počne na vlastitoj koži osjećati kako je to kad ti gori zemlja.

Nisu to obijesni majmuni koji pale Englesku.
To su njihovi "majmuni", "pravi Englezi" i oni će im doći glave.
Spominju se nekakve Najkice i Ajfonovi kao dokaz nečijeg bogatstva ili imovinskog stanja.
Ti klinci imaju samo to i ništa drugo.To im je vrhunac pokazivanja statusa.
To su samo klinci koji nemaju što izgubiti jer ništa ni nemaju a znaju da su im perspektivu uništili političari i bankari i počinju otvoreno izražavati svoje nezadovoljstvo.

Ne događaju se Norveška, Egipat, Tunis,Libija,Engleska i ovakve stvari po cijelom svijetu zato što je netko obijesan i malo mu je dosadno.
Ovo je vrijeme promjena i ništa neće biti isto kao prije.

Ekonomska depresija i glad će početi činiti svoje.Financijski sistem se urušava zajedno sa kapitalističkim poretkom baziranom na rastu koji je opet baziran na kreditu i dugu što upravo dolazi kraju.
Narod to osjeća na vlastitoj koži i počinje shvaćati scenarij po kojem bogati postaju još bogatiji a siromašni još siromašniji.
Samo je pitanje vremena kad će bankari visiti po stupovima u City-u.

Gladnih je sve više u Europi i Americi a ne u Africi ako možda niste bili upoznati sa tom činjenicom.
I sve ovo podsjeća na 1937., Veliku Depresiju i procvjet fašističkih režima u Europi.
Europske vlade će redom biti desne i ultradesne u dolazećim godinama, to vam garantiram i doći će do rata.
Prisustvujemo stvaranju velikih povijesnih događaja i to Uživo.

Žao mi je samo da kolega Da Bear ne shvaća da mu je krajnje vrijeme da pobjegne iz te klopke na kojoj živi a koja se zove Engleska i dođe kući.
Nije Bog bez razloga stavio tu englesku bagru na otok.
Oni će zbog svoje izoliranosti najviše nastradati.
Moram priznati da ću ja otvoriti šampanjac kad do toga dođe jer stoljećima žive od ugnjetavanja i pljačkanja drugih.

Političke korektnosti nisam nikad imao tako da se ispričavam ako sam nekoga uvrijedio.
A za Engleze me zaboli ona stvar

Last edited by Surfer; 10-08-2011 at 09:59 AM.
Surfer is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules