Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-08-2011, 12:01 AM   #11
cAAc
Banned

Default Re: Engleska u plamenu

ne volis crnce ,a turci ti braca ..gastabajterske price ..jel ima neko ozbiljniji da objasni o cemu se radi?
cAAc is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2011, 12:37 AM   #12
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

?!? o čemu ti to?

a o čemu se radi možeš najlepše da vidiš ovde http://www.trojka.rs/zanimljivosti/s...-26-slika.html

obrati pažnju na garderobu huligana
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2011, 01:10 AM   #13
cAAc
Banned

o cemu ja?..evo ..iz par postova sam shvatio da dokoni majmuni iz siromasnih delova Londona zato sto im je dosadno ili im treba pedesetak funti pale grad.To bese direktan izvestaj iz Londona ,a i televizijski se ne razlikuju mnogo.E sad ja mogu da se pravim i da klimam glavom da je to tako ali tanko iskustvo koje sam stekao zivotom u tranizicionoj zemlji i dva grama mozga mi govore da je to nesto najgluplje sto sam cuo skorije(serem ,cuo sam jos milion glupljih stvari..u stvari slusam ih svaki dan).Garderoba normalna niti sam video neku zivotinju.
e sad neko ce ih nazvati huliganima ,neko teroristima a neko legitimnom vladom ..ja cu ih nazvati gladnim ,bednim, pijanim, drogiranim,besnim i nezadovljnim ljudima
Old 10-08-2011, 01:28 AM   #14
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Quote:
Originally Posted by cAAc View Post
........
e sad neko ce ih nazvati huliganima ,neko teroristima a neko legitimnom vladom ..ja cu ih nazvati gladnim ,bednim, pijanim, drogiranim,besnim i nezadovljnim ljudima
Po oblacenju mi ne izgledaju bedno, a nisu ni mnogo mrsavi.... video sam i gore.
Kakvi god da su, sumnjam da bi im ti licno odobravao da, u cilju "poboljsanja" sopstvenog "stanja", tebe pokradu, spale stan gde zivis, itd...

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2011, 01:42 AM   #15
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

iz školske sociologije se uči da je narod što je u boljem položaju, skloniji tome da se buni. Čak i jedna domaća anegdota sa Milošem Obrenovićem govori upravo o tome . Ne kažem da su ljudi tamo u blagostanju, ali su daleko daleko od bednika koje bi predstavio kao žrtve. Uostalom mogao si i kod nas najbolje da vidiš socijalni profil ljudi koji lome izloge i pale ambasade, a sve pod nekim izgovorima i opravdanjima. To ne pije vodu jednostavno je previše naivno da bi bilo istinito. Istina je da je to devijantna omladina, odgajana na stadionima i ulicama, u disfunckionalnim porodicama, koja je rešila da sebi nađe oduška na krajnje idiotski i životinjski način. Oni koji su u stvarnom problemu, i jesu upravo Turci i slične manjine koje su iz potpuno siromašnih i nerazvijenih krajeva došle u beli svet u nadi da će im neko pružiti šansu da RADE i svojim rukama i znojem nešto stvore. Ova deca ne mogu ni da pretpostave šta je to. Zato će i dobiti batine od istinskih žrtava ove situacije. Najmanje je bitno koliko to pogađa britansku vladu ili nacionalni imidž. Te kuće, radnje i kafići su NEČIJI, nisu od kraljice ili Kameruna. Da ih vidim da krenu na Bakingemsku palatu, i to odrpani i goli i bosi, a ne u adidas/urban/pažljivo biram marke sportske odeće koju kupujem i nosim/street silu, tad bi mi ih možda i bilo žao , i poželeo da im se pridružim. Dok se to ne desi, ove klince samo mogu smatrati dokonim i besnim loše vaspitanim idiotima kojima je lakše da pale tuđe nego da pokušaju da stvore nešto svoje.
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2011, 01:45 AM   #16
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Quote:
Originally Posted by arthur View Post
iz ?kolske sociologije se uči da je narod ?to je u boljem polo?aju, skloniji tome da se buni. Čak i jedna domaća anegdota sa milo?em obrenovićem govori upravo o tome . Ne ka?em da su ljudi tamo u blagostanju, ali su daleko daleko od bednika koje bi predstavio kao ?rtve. Uostalom mogao si i kod nas najbolje da vidi? socijalni profil ljudi koji lome izloge i pale ambasade, a sve pod nekim izgovorima i opravdanjima. To ne pije vodu jednostavno je previ?e naivno da bi bilo istinito. Istina je da je to devijantna omladina, odgajana na stadionima i ulicama, u disfunckionalnim porodicama, koja je re?ila da sebi nađe odu?ka na krajnje idiotski i ?ivotinjski način. Oni koji su u stvarnom problemu, i jesu upravo turci i slične manjine koje su iz potpuno siroma?nih i nerazvijenih krajeva do?le u beli svet u nadi da će im neko pru?iti ?ansu da rade i svojim rukama i znojem ne?to stvore. Ova deca ne mogu ni da pretpostave ?ta je to. Zato će i dobiti batine od istinskih ?rtava ove situacije. Najmanje je bitno koliko to pogađa britansku vladu ili nacionalni imid?. Te kuće, radnje i kafići su neČiji, nisu od kraljice ili kameruna. Da ih vidim da krenu na bakingemsku palatu, i to odrpani i goli i bosi, a ne u adidas/urban/pa?ljivo biram marke sportske odeće koju kupujem i nosim/street silu, tad bi mi ih mo?da i bilo ?ao , i po?eleo da im se pridru?im. Dok se to ne desi, ove klince samo mogu smatrati dokonim i besnim lo?e vaspitanim idiotima kojima je lak?e da pale tuđe nego da poku?aju da stvore ne?to svoje.
+1

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
Old 10-08-2011, 06:58 AM   #17
cAAc
Banned

kako cemo da zovemo one malinare sto blokiraju puteve i prevrcu marice i gomile njima slicnih? huliganima ,idiotima,majmunima ?..pa nije njegov put da ja ne mogu da prodjem njim.
Ako mislis da ne mogu da poredim upravu si jer gomila tih 'navijaca' nikad nije imalo sansu da gradi i radi nesto posteno niti je vidi dok pola ovih sto blokira puteve zivi bolje od vecine njih(i ako su i oni u kanalu).
Pa naravno da su devijantni kad traze izlaz u svemu losem sto ovo drustvo nudi jer naizgled i nazalost to i izgleda kao jedini put.I onda kad se desi ovako nesto svi se cude i osudjuju i niko ne trazi pravi razlog (ne opravdavam) vec krivicu nalaze u njihovoj dokonosti i zivotinjskim nagonima i niko ne trazi resenje (zato ne osudjujem).Silom i osudama pokusava da se resi svaki problem.Dizanje velikih ograda ,kamere i pojacane patrole nisu ucinile moj zivot bezbednijim..
Koja su normalna sredstva ostala obicnom coveku da iskaze svoje nezadovoljstvo necim i da na normalan neki nacin resi neki svoj veliki i bitan zivotni problem?
Nema ih i onda se opet cudimo sto gomila divlja i rusi sve pred sobom.
Realan problem bez realnog resenja ali je najlakse reci idioti ,majmuni sto mozda to i jesu jer je sve to uzalud ali bar mu padne teret sa duse posle par polomljenih izloga dok ja kuci grizem prste .
Old 10-08-2011, 08:27 AM   #18
Igor
Pro Member

Igor's Avatar

Onaj ko terori?e drugog, fakat, ima problema sa sobom!
Ne opravdavam nikakvo ru?enje, paljenje i agresiju, ali upravo je to ono "oruđe" kojim se danas, a obično na frontu daleko od kuće, uzorava globalni nazovi poredak... Sklon si DaBear da te ljude tako olako naziva? kako ih naziva? a ja se pitam, pa kojim bi to rečima onda trebalo počastiti takozvane mirotvorce koji ubijaju nedu?nu decu Afrike i Azije, licemere ?to ti uvaljuju zastarelu tehnologiju i namerno te unazađuju da bi ti jednoga dana podmetnuli socijalni po?arčić i kupili te za tepsiju ribe... Kako bi te ljude trebalo zvati? Mislim da upravo ta "gospoda" u Londonu trenutno ima mali problemčić. I uop?te ne sumnjam da će ga "stručno" re?iti.
Old 10-08-2011, 08:39 AM   #19
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Quote:
Originally Posted by Igor View Post
....... Mislim da upravo ta "gospoda" u Londonu trenutno ima mali problemčić. I uop?te ne sumnjam da će ga "stručno" re?iti.
Mislim da "gospoda" u Londonu nemaju ama bas nikakav problem, naprotiv, samo ce dobiti nova opravdanja...

Old 10-08-2011, 08:43 AM   #20
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

E moj cAAC....sto bi reko moj cale !!

Prvo ako je "moj zvestaj" isti kao i onaj na TV - sta se cudis?? Sta si ocekivao??

Profil radnji koje su pljackane: sa mobilnim telefonima, tehnikom, naocare, patike, trenerke i sportska oprema.
Zasto nisu krali klopu ??? (ako su gladni)

Puno njih su na TV (pod maskama) kad su ih pitali sto to radite - rekli "pa danas mozemo da radimo sta hocemo...pa daj da se izivljavamo! Policija nam nemoze nista danas (ima ih malo)....a i raspust je, nema skole !!!!"

Zbog velike naivnosti Engleza kao nacije, a takodje i zbog politike koju vode..jako su darezljivi prema "socijalcima" izbeglicama, itd. I puno ljudi to koristi...
Stotine hiljada porodica dobijaju veliku pomoc (placen stan + neke komunalije + dzeparac) i veliki broj njih i njihove dece NIKAD nije radio. Sta deca mogu da nauce od njih?
Imaju za najosnovniju egzistenciju (i da plate mobilni telefon!) SVI IMAJU MOBILNE!!! Ostalo - parola: Snadji se ! Malo dzepare klince i penzionere, provaljuju po stanovima, prodaju drogu na sitno itd....
Sta ocekivati? Ko ce da im pokaze da to nije dobro ? Roditelji sigurno nece!!

Ovde je toliko doslo Poljaka, Rumuna, Albanaca itd itd..i SVI nesto rade - ciste, kuvaju, kopaju, nose..sta vec!! To neces videti da neko od ovih sto divljaju radi !!
Turci, Indijci i drugi..imaju prodavnice, kebabdzinice, poslasticarnice, pekare, restorane, pekare itd....ljudi rade (i nisu gastarbajteri - jer je puno njih rodjeno ovde!!)

Zakon je takodje MNOGO blag ovde !! Opste poznata stvar! Svi znaju da ce lako da prodju ako provale nekome u stan, ukradu nesto itd...nema kazne koja ce nekoga da odvrati od losih stvari !! Zbog "ljudskih prava" policija ima zavezane ruke, u skolama, maltene nesmes da podviknes na djake itd..i klinci to koriste. Osillili su se, nema postovanja prema zakonu, starijima itd..

Mislim, problem je dubok i veliki, ali sto ja nisam isao da rusim i palim...imam i ja trenutno problema u zivotu, ali mi nije palo na pamet da to radim !!??

A za crnce..sta da ti kazem. Jedan od najboljih prijatelja, sa kojim sam dosta radio muziku je crnac! Ali isto tako, dok sam bio u Soho studiju, stalno su dolazili reperi da snimaju u glavnom studiju...i 99% njih su bili gangsteri !! Dodju i gledaju na telefonima snimke kako su samarali klince, tukli se, i divljali !! Bilo je scary da znas da je takva ekipa u studiju !!! Jedan od asistenata je stalno sedeo napolju i gledao da nesto ne iznesu !!! Oni nis bili bas siromasni...imali su record deal (dobili neki avans) lepa odela, patike...ALI takva im je kultura (gang culture). I nazalost, veliki broj klinaca koji nema parae da kupi kartu za prevoz i ode u neki bolji deo grada i vidi nesto lepo - po ceo dan gled takve majmune oko sebe !! (i misle da je to cool)
DaBear is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules