|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Ok pogledat cu,Hvala tebi i ostalim na savjetima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam stereo par c414 preko redcoon-a platio na akciji 1400e! naravno dobio sam papire i garanciju. Ne znam sto na ovom sajtu pominjete mikrofone "iz prve ruke od 400e nove i sl"?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]()
Pa sto se nisi raspitao pre kupovine???U sustini retko ko ovde nezna da se AKG kod nas uvek nabavljao za duplo manje kesha.Zasto je to tako....nemam pojma,komad koji sam uzeo radi isto tako dobro kao i stari "buls" koji sam uzeo u prodavnici.Nema garancije....nije mi ni bitno,imao sam poverenja u tu firmu do skoro,dok nisu poceli da rade u Kini....nadam se da tvoji komadi nisu tamo radjeni???...i u sustini....verovatno ovaj forum nije bas prikladno mesto za pricu o robi sa kupujem prodajem,sorry svi,htedoh samo da pomognem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Kolega ako nekoga poznajes da bi prodo ili imas neki link gdje se prodaje,ako nije problem ostavi mi poruku u PM.pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Kakav je RE20 što se tiče univerzalnosti? Viđao sam ga i na vokalima i na raznim instrumentarijama..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Uvek sam pre za AT4047 nego za AKG414, po ceni su veoma slični, 4047 ima samo jedan patern, ali je daleko karakterniji i za moje uši zvučno bolji mikrofon.
Svaki AKG mi je muta(v)n i bez ikakvog karaktera, što je za moj pojam neupotrebljivo. Najbolje bi bilo poslušati oba pa odlučiti, ovako sve su to subjektivni doživljaji i različiti afiniteti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
Nudi mi jedan prijatelj NEUMAN TLM 49 za 450 ? sta mislsite o njemu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]()
kupi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mikrofon | Korg78 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 04-02-2011 08:02 PM |
mikrofon | grada27 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 07-01-2011 10:27 PM |
mikrofon za ? i ć | Komplex | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 05-02-2010 11:00 AM |