|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Da li ti ne bi bio problem da uploadujes taj driver?
Hvala unapred. Nadam se da ne krsim pravila foruma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Mogu ti poslati na e-mail samo daj adresu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Poslao sam ti.
Meni jako dugo rade bez problema i nisam imao problema ni sa jednim programom. Valja sve poku?ati, nadam se da će pomoći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
A mozda audigy ima neki boost na izlazu pa samim tim je i glasniji od m-audio kartice, pa odatle utisak da je zvuk bio impresivniji :S
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
Evo ovako, instalirao sam driver kojeg mi je Goran poslao.Hvala !Po prvi put da se lepo instalirao i nije prijavio nikakvu gresku. Ali sto se dinamike tice, sve je ostalo isto.
Ostaje jedino da promenim taj cinc/stero3.5mm adapter, mada mi se cini da Maudio ima manju dinamiku od Audigy2 ZS. Zvuk je definitivno prirodniji i sa vise detalja sa Audiophila 2496 a nedostatak dinamike mi narocito smeta na slusalicama(Senheiser HD 202). Kod Audigy-a sam nivo zvuka drzao maltene na 1/3 od punog nivoa, a sada kod audiophila u njegovom panelu je na maksimumu i ponekad mi ne zadovoljava potrebe za dinamikom.Rekao bih da mu je potrebno neko pretpojacalo. Ako je neko prelazio Audigy2 na Audiophile 2496, voleo bih da napise svoja iskustva i zapazanja. Last edited by pop3; 16-07-2011 at 04:42 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
Promenio sam adapter i sada preko zvucnika to vec zvuci kako treba.Uporedjivao sam Audigy-ja i Audophile 2496, cupao sam kartice i stavljao drajvere i slusao
![]() Daklem, Audophile 2496 ima definitivno prirodniji zvuk sa vise detalja bez ikakvog suma, dok Audigy 2 ZS ima bolju dinamiku ili sad zaista mislim da mu je budzen izlaz.Meni je verovatno u tome bio problem, posto sam navikao na Audigy-a. E sad, ostao je problem slusalica, tu izgleda da je potrebno neko pretpojacalo, Zamolio bih korisnike ove kartice, da podele svoja iskustva slusanja muzike preko Audophile 2496 na slusalicama i preko zvucnika.Negde sam procitao, da se za slusalice koristi Behringer MA400 mini amp... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |