|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
Polako ostajem bez slova na ovoj temi... plocha da je neispravna ne bi radilo nishta...
tj ako je neki bag bio bi bag stalno a ne samo na muzichkim programima... hmmm da li si menjao slot u kome je zuvchna? mozda se neshto istripovao taj slot... Ako nisi... dainstaliraj, promeni slot, instalirah zvuchni pa probaj ponovo... Da li ima neshto u drugom pci slotu? @ amd-pricha Oni koji se bave/zive od ovoga verovatno su na intelu ili meku... ali to ne znachi da amd ne radi sa muzichkim programima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]()
Probaj da izvadish pa da vratish u isti slot ili da probash u tom drugom slotu...
Meni vishe nishta "pametno" ne javlja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
Resen problem!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Pro Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
BTW meni je toliko opterecenje u punom projektu sa 15ak WAVESA 1176 i 10ak EQa sa Linear Phase i 2x oversamplingom ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#37 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() Ma salim se, tu je negde kao i tebi (samo amplitude 3 i jedan vst drummer) doduse na HI quality EDIT: A amplitube po svoj prilici dosta procesora trosi sam, stvarno stavim dosta plaginova kada dobijem malo vece samo opterecenje... Verovatno oni ne trose toliko. Ma, da nije taj amplitube tebi pravio probleme, a ne Win... ?
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 18-07-2011 at 04:28 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Pro Member
|
![]()
^
![]() @psionic Znam ochemu prichash i razumem shto-kako-zashto priochash ALI ako ce neko da kupi komp koji ce da mu sluzi za FB, onda josh malo FB, slushanje muzike i mozda ponekad flim da pusti... ja ne vidim razlog zbog chega bezati od AMD... naravno samo ako postoji razumna razlika u cenu ![]() Jer za tako neku [ne]upotrebu rachunara zalosno je dati pare... Naravno, moje mishljenje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Komp i 2 monitora | Rhino | Computer Hardware | 4 | 05-05-2011 03:33 PM |
Bezbolni prelazak na drugi komp | Danny Lou | Audio Software | 26 | 04-11-2008 11:38 AM |
Sviranje Gitare na komp-u | Reaper_NS | Audio Software | 14 | 22-08-2008 03:44 AM |
PULSAR ili jači komp? | shufter | DSP forum | 3 | 20-05-2006 07:29 AM |