|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Probaj sa sedmicom nemas sta izgubit, bitno da je komp pod garancijom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Da li si "preshao" disk sa nekim programo za testiranje?
Chak i da se reshi problem sa hdd nisam siguran da to ima dirktne veze sa time shto samo programi za muziku prave problem. edit: Koji hdd je u pitanju? Da li se chuje neko hmm changljanje od strane hdd ili samo vidish da lapica treperi? edit2: Ako si siguran da hdd radi, a ne samo lampica... da li si probao sa neki programom da utvrdish shta hdd radi tj gde, na kojoj particiji? Last edited by Haxli; 15-07-2011 at 12:45 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Sto se tice opterecenja CPU-a, na drugom forumu su mi rekli da je problem u AMD-u, odnosno AMD+ASIO=problemi.Procesor mi nije bas toliko slab(AMD Athlon II x2 250 3GHz), ali eto, ne znam sta vise da radim. Last edited by LAMPASH; 15-07-2011 at 01:07 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
1.
imas neki drugi hd? stari, nije vazno... 2. pogledaj da li ploca ima raid.. da nisi gurnuo u raid pa ne kapira o cemu se radi... 3. Promeni mesto zvucnoj karti: deinstaliraj , izvadi, promeni slot pa ponovo instaliraj drajver. 4. jel win proveren od ranije? 5. Jesi li diseiblovao integrisanu zvucnu u biosu? 6. Ubodi hd na neko drugo mesto, ima nekoliko... (da nije sada u dvd?) U tom slucaju ponovo instalacija windowsa 7. Iskljuci sve firewallove, narocito Nortona... ubija comp 8. Win 32bit xp... kapira do 3,5gb rama... stavi manje, bilo sta, moze i (512 mislim da nema novih)...1g... Last edited by nikolaivanic; 15-07-2011 at 01:31 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Imam, probacu sa njime. 4.Naravno,koristio sam ovaj win godinama u rikverc 5.Inegrisan zvuk je disejblovan Nesto mi ovde bas smrdi, mozda je ploca neispravna? Ipak, probacu sve tvoje predloge. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
u start apu ulazis u bios? kucas delite? itd...
valjda treba nesto da treperi)))... za pocetak, pomeri karticu...mozda ona zeza.. jel sata disk? dodaj neki stari, na njega instaliraj novi sistem pa vidi... pozz, odoh na kunjazu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
jos nesto..
ako hd stalno svetli.. to nije bas ok.. treba tu i tamo da zatreperi, narocito u biosu.. koliko se secam... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Komp i 2 monitora | Rhino | Computer Hardware | 4 | 05-05-2011 03:33 PM |
Bezbolni prelazak na drugi komp | Danny Lou | Audio Software | 26 | 04-11-2008 11:38 AM |
Sviranje Gitare na komp-u | Reaper_NS | Audio Software | 14 | 22-08-2008 03:44 AM |
PULSAR ili jači komp? | shufter | DSP forum | 3 | 20-05-2006 07:29 AM |