|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Senior Member
|
![]()
Prema tome - izuzetak potvrdjuje pravilo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Pro Member
|
![]()
Pa očekujemo valjda da Ekrem napravi jo? neki...
![]() |
#44 | |||||||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
Quote:
Najbolje bi bilo da razmisljamo u pravcu kako sve sto nije "hit" nije ni za pomena a diviti se i padati u orgazmicke grceve necemu sto je odgledalo nekoliko miliona ljudi(?) a nema veze sa muzikom,realno. Quote:
Sve se pretvorilo u jedan gad dejm hjudz POSAO !!!!!!! Quote:
Ovo ima tricavih 5 000 viewa?!????Ima li smisla da se govori o ovoj dvojici u spotu??Najveci showman i najveci sportista svih vremena zajedno,i?Po toj matematici ni prelazna ocjena. Quote:
Quote:
A ima veze sa muzikom koliko i ja sa piramidama u Gizi ![]() To bih i ja volio da znam,bez sale.Nisi mozda ni svjestan koliko si kompleksno pitanje postavio. |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ?to se tiče vlastitih neuspeha: ja svoje neuspehe pripisujem sebi, a uspehe srećnom sticaju okolnosti. To me već tridesetak godina uspe?no čuva od opasnosti da sebe shvatim preozbiljno. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#46 |
Pro Member
|
![]()
awac tj mista vaso , ja se ne bi ""navukao" kao dete od 7-8 godina na onu pesmu izgleda da nismo sami od skipaca koju sam gledao na svakih pola sata 45 minuta na onom nekada lepom trecem kanalu ... tako da ti i delca se latitle gitara i mikrofona umesto da mrmorite na netu i televizijama
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Member
|
![]()
koja jadna pjesma...sve na isti ku...!
kad se sjetim 90-ih i booma muzičkih pravaca ovo danas je zaista jedna velika nula.Na ?ta smo spali ovih godina... |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() I Škripac i Familija su se uglavnom obraćali ljudima koji nisu imali računare i nisu međusobno razmenjivali 64k demoe i tracker-based fajlove. Takoreći - nekim sasvim prosečnim ljudima za to vreme u Srbiji. A lično mi je bilo super da gledam Kaličaninovu top listu u kojoj su mesta od bila označena od 1010 do 0001. A da je 3K bio odličan kanal - jeste. Imao si i pop/rock i electro/techno i negde pred kraj postojanja su bili u stanju da naprave emisije sa živim nastupima u studiju (i da to zvuči prihvatljivo). Šteta što više nema tako eklektičnih kanala. Gitara u ruke - samo kad mi se hoće ![]() Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 15-07-2011 at 02:27 PM. Reason: slovne greške |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
VIP Member
|
![]()
e boze...uvek ista prica cimo okacim nesto i skrenem paznju na neku pesmu!
![]() Odma' krene ISTA PRICA !!! Sve sto imam da izjavim je : DA SU VRATA SVIH PORTALA (INTERNET / TV/ RADIO / NOVINE) OTVORENA SVIMA (KO USPE DA SE PROVUCE PORED ONOG CIKE NA ULAZU...he he ) I DA SVI SLOBODNO MOZETE DA POKUSATE DA PROMENITE I EDUKUJETE SIROKE NARODNE MASE O KVALITETU MUZIKE I STA U STVARI TREBA DA SLUSAJU !! ALAT JE TU (KOMPJUTERI I SOFTWERI) SVI SMO ISTI (MANJE VISE)...STA SE CEKA? GDE SU GROUND-BREAKING-TREND-SETTING PRODUKCIJE IZ NASIH KRAJEVA OD NASIH PRODUCENATA???????? A PRICE TIPA "MUZIKA / POSAO / PARE" (GRRRR!) - PA I BEATLES SU SVIRALI ZA PARE!!!!!! SIGURNO NISU BILI PRI CRVENOM KRSTU?? 99% Ljudi koji sviraju kod nas su jos uvek u mentalitetu gitarijada od pre 25 godina..svi su nekim svojim pricama i tripovima, slusaju jedne iste kasete i ploce od pre 30 godina i ne kapiraju da se svet (malo) promenio u medjuvremenu...
Ja sam svestran - sve mi je strano ! Sinewave Surfers Messy Boys SE16 Zoran http://www.facebook.com/album.php?ai...2&l=57cd77e7d1 http://soundcloud.com/dabear Last edited by DaBear; 15-07-2011 at 05:37 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() btw ona stvar sto sam zakacio ima malo miliona vjuova al kad sam je kacio isla je na fashion TV-u i malopre aj reko da se okacim na rumski da zdraknem odgovore na pitanja ... a fashion TV u spavacoj sobi i krene ista ta stvar u tom momentu ![]() cisto jedna statistika hita koji nema 10 milijona vjuova.. mislim mozda nisam jasan al verovatnoca 1 u milijun znaci nesto EditA: realno veoma dobro pitanje
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|