|
Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Pro Member
|
![]()
ne,oni su mi nearfield
btw odosmo previ?e u OT.. ajmo nazad na Behr.BCF.. ![]()
![]() |
#52 |
Member
|
![]()
prva stvar za ove koji ka?u da je ru?an ima BCF 2000 WH (WHITE) koji je kao ?to sam ka?e bijele boje i ba? je lijep
![]() ![]() e sad, ja bi ga koristio isklju?ivo kao DAW controler, vidio sam da se record na tom pali sa dvije ruke, jednom dr?i? nekakav shitft a drugom stisne? neku tipku skroz desno, to mi se ?ini u?asno neprakti?no kad recimo snimam sam umjesto da sam kliknem record nogom ![]() dali na tom bcf ima zoom in i zoom out funkcija? vidio sam tako?er da na skupljim controlerima, ?im dotakne? fejder ti se upali taj kanal na cubaseu i iupali ti se odma ta traka u cubaseu, dok ovdje mora? stisnuti nekakvu tipku iznad fejder? pa molim da mi odgovori neko ko ima bcf Last edited by loscolorados; 02-05-2011 at 12:59 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Senior Member
|
![]()
Za snimanje u Nuendu pritisni "*" na numerickoj tastaturi.. nije toliko cimanje
![]() Behringeri nisu touch fader, tako da se kanal ne selektuje kada dodirnes regler, vec kada dodirnes taster select. Druga mogucnost je da malko mrdnes fader i onda ce se automatski selektovati EDIT: Inače BCF ne doživljavam kao alatku koja potpuno zamenjuje tastaturu i miš, ali olakšava neke stvari |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Member
|
![]()
Imam jedno pitanje za sve vlasnike Bcf2000.
Naime,imam dva komada(prvi je spojen USB na komp,drugi midijem na prvi)i koristim ih u samplitude-u.Nikako ne mogu razdvojiti ta dva kontrolera da prvi kontrolira kanale 1-8 a drugi od 9-16,vec oba rade isto(kada micem recimo prvi kanal micu se oba kontrolera) Najgore je sto je na samp 9 i 32bit win sve radilo bez greske,a sada na samp 11 i 64x win ne moze. ![]() Dali neko zna nekakvo rijesenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
roland a37+behringer bcr2000=kvalitetan kontroler | milos | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 05-06-2004 02:11 PM |
Behringer B1 ili B2 | Igor | Audio Produkcija - Tehnike | 22 | 20-04-2004 10:41 AM |
Behringer MX8000 ili Behringer MX3282 | Ad Fines | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 19-04-2004 10:10 AM |