|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Mojave MA 200 ... da li neko ima ?
Ako ne, generalno,kakva su iskustva sa ovim uredjajima? Molim za komentar samo ljude koji su licno probali, poseduju mikrofon, i slicno ... rekla- kazala se ne racuna ![]() Hvala ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=IwRcrO4ks24
Naravno, ukljuciti HD ![]() EDIT: Izvinjavam se, brzopleto sam okacio link. Nemam mic i nisam ga nikad uzivo cuo, ako smeta.. ![]() Last edited by Inovative_kg; 05-06-2011 at 11:36 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ne ne, ne smeta, meni se cini kao odlican mic, na blind testovima mi se mnogo vise dopao nego neumann ... a kosta dva i po puta manje. Pa reko da vidim dal ga neko ima, jer sam ja prvi put cuo pre neku noc za firmu .
Hvala, ajde ako jos neko zna nek podeli iskustva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ok, ajde mozda sam bio prestrog u kriterijumu
![]() U sustini, polako trazim ozbiljan mikrofon za studio, prvenstveno za snimanje vokala. Naravno, u kombinaciji sa preampom. A nesto ne bih neumanna. Znam da ima ljudi sa iskustvom vecim od mog u ovoj oblasti, bacite neka misljenja. Meni se ovaj majk dopade vise od poredjenja sa u47, u67. Hvala ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ranije sam citao o njemu jer sam takodje bio zainteresovan (nikad ga nisam cuo uzivo takodje). Svaki demo koji sam poslusao tad je zvucao ok, ljudi su govorili da to radi negdje izmedju u47 i u67... Ali postoji jedna zackoljica.. A to je da su ga vecina ljudi hvalili na prvu loptu, posle nekog vremena su posezali sto za 'pimpovanjem' sa u87 (cini mi se 87) kapsulom, sto sa nekim modifikacijama na cijevi.
U svakom slucaju cini mi se da su na kraju govorili da je to dosta bright mic za vokale, da ima neki jak 'harshness' na gornjem mid-u, da ima 'problema' sa sibilantima, ali su mu ipak opravdavali su mu cijenu. Takodje su cini mi se govrili da je ok, dobar instrumentalni mic.. Ja ovo sve po sjecanju od prije par godina, nadam se da sam ista pomogao. Pozdrav
aje Last edited by Rhino; 06-06-2011 at 09:42 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
EDIT: Dupli Post
aje Last edited by Rhino; 06-06-2011 at 09:43 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Jesi, kako nisi, super...
Vrlo je moguce da sam upao u trip da zvuci drugacije, samim tim i bolje... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Yamaha HS-80M Iskustva? | Khan | Monitoring | 8 | 15-03-2011 10:34 PM |
V-machines,iskustva? | darkstar | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 02-01-2010 12:02 PM |
Sonar iskustva? | SHIVA | Audio Software | 14 | 24-12-2006 01:23 PM |
Ima li ko iskustva sa Gigastudio 3? :) ja da!!! | korg | Audio Software | 22 | 14-10-2004 01:49 PM |