|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Moderator
|
![]() Quote:
OS X nije "gaming platforma" niti sam stekao utisak da im je to cilj... i prosta zdravorazumska analiza bez predznanja nije dovoljna da bi se sudilo o nekom proizvodu koji je recimo operativni sistem. Nesto se ipak mora vise znati i nauciti dublje i sire od onoga sto DRUGI pisu na forumima... I drugo, nije brzina jedina stvar koja je bitna kod operativnog sistema... poznavati povrsno operativni sistem samo sa osnovnog korisnickog nivoa, ne znaci bas nista sa stanovista kvaliteta operativnog sistema. Pokusaj malo vise i dublje da citas od (samo) belosvetskih foruma, pokusaj da pronadjes literaturu koju je barem neko recenzirao pre stampanja... na forumima se svasta moze naci... ne uvek tacno i iskreno. Ja sam vremenom izgradio svoj stav o tome, i meni su jasne razlike, znam za sta bi koristio jedno a za sta drugo.... pri tom su forumi bili poslednji izvor koji mi je u tome pomogao, ako su uopste ista i pomoglil... pozdrav bogi
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
" originalni " Van Gogh " | Max | Dragan Ivanović | 44 | 28-03-2007 11:15 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |