|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Member
|
![]() Quote:
mada bi se trebalo moci (imamo ugovor kao pravne osobe za najam). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
Osiguranje (polisa) je super stvar, samo treba videti posto je i to je to.
Drugo, u stanu u kom zivim imam mali Paradox sa senzorima pokreta (svega 3 kom) i jedan magnetni senzor na samim vratima. Ima i modem, te ako bilo sta ne valja, alarm je u stanju da pozove dva odabrana telefonska broja (licni mobilni telefon ili agencija za zastitu - nadgledanje itd...). Ima 2 "obicna" twitera po 130db. (kada rade, sve o cemu si u stanju da mislis je - izaci napolje sto pre!) Cuje se i u susednom kvartu... ![]() Akomulator koji takodje sadrzi ce dozvoliti oko dan i po - dva rada bez struje! E sad, tebi je dovoljan recimo magnet,jedan senzor,jedan twiter i modem (ako nema tel.linija ima i modem za sim karticu). U takvoj konstalaciji sve zajedno moze da kosta oko 400-500€... Nakon toga je tvoj, nema mesecnih ili godisnjih premija,mozes ga odneti bilo gde i opet koristiti a odrzavanje je da na svakih nekoliko godina da promenis akomulator (>20€) ili tastaturicu na konzoli (>20€) to je to...vrlo je pouzdano. Ovo su bar neka moja iskustva. Za takav prostor i uslove , mislim da vam ne treba "ugradnja" (kablovi ukopani u zidove i slicno)...
![]() |
#13 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Uzivo iz Studija | dawid | Promocija radova | 4 | 19-07-2010 11:37 AM |
Preinaka mog studija | ANITA | Dizajn i konstrukcija studija | 12 | 22-06-2010 10:43 PM |
opremanje studija | gars | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 27-02-2010 10:15 AM |
Izgradnja studija | ssskansi | Dizajn i konstrukcija studija | 25 | 19-11-2009 08:44 PM |
Za?tita visokotonaca? | idvi | Monitoring | 6 | 02-12-2008 09:41 AM |