![]() |
Za?tita studija
Ne znam gdje da stavim ovo pa ako moderatori misle da bi se trebalo premjestiti samo dajte...
Ima li tko savjeta za za?titu studija u smislu lokota,blindiranih vratiju, alarmnih sustava... Naime, kod mene se radi o skladi?tu sa gara?nim vratima gdje kao bend vje?bamo te se polako natrpalo opreme pa nam je trta... Imamo bravu na vratima te pregradu od drva i dasaka unutra sa drvenim vratima te lokotom na njima... Neka thread bude za sve vrste za?tita, ne samo da mene savjetujete. |
Re: Za?tita studija
Svemo?e? od gore navedenog :wink:. No, jedan prijedlog, sru?i gara?na vrata i one daske, sazidaj deblji zid i stavi protuprovalna vrata. I to ti je to!
|
Quote:
ma dosta onda samo sru?it unutarnju pregradu od dasaka i drva i napraviti isti zid sa ciglama i protuprovalnim vratima... |
teska gvozdena "protiv provalna" vrata su ok. Eventualno napunjena kamenom vunom, + sa nalepljenom bitumenskom trakom ispod lima.. da ne zvoni. Nadji radionicu koja takva vrata pravi po meri... ako ne... stavi obicna iz radnje.
pozdrav bogi |
Quote:
kako god se okrene - tro?enja para nikad dosta.:grin: |
Najbolje i najeftinije rje?enje je jedan dobar ugovor za osiguravanje za od?tetu u primjeru krađe:)
|
mozda ce da zvuci smesno ili komplikovano al po meni najbolja zastita je uopste ne zakljucavanje prostora, intuicija, opustenicija i neki stav prema zivotu i plavom nebu uopste.
da ne bude da sam totalna budala, par prijatelja mi je imalo maksimalan moguci security izmisljen, pa su ih opet cuknuli i ljudi su se nasli u neverici, nadam se da je bar neko skapirao sa sam teo da kazem :grin: EDIT: za neverne tome, neki movement recognition sms bazirani sistem bi odradio posao extrara, nije ni skupo ako vam je bas zauvar |
Quote:
|
Quote:
ma najvi?e me strah okolnih narkomana i kretena... nemam pojma, ne znam ni koliko su oni sposobni razoru?ati bravu i lokot na gara?nim te lokot na unutarnim drvenim vratima. profesionalna ekipa mislim da se ne bi s time bavila. da stavim sve u oglas sto je u garazi skoro sve bi se tesko prodalo:) |
Quote:
I ja sam imao prvi studio u takvoj zgradi i bio je za?tičen sa takvom policom. |
All times are GMT +1. The time now is 04:37 PM. |