|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
Moderator
|
![]()
za one koji ne znaju zbog chega sam se iznervirao:
http://www.facebook.com/david.m.mici...09205979118952 Quote:
Quote:
ok, ja nisam struchno lice pa se povlachim iz prepucavanja sa tobom i tebi slichnima. ako david ima neko pitanje ili bilo shta moze da mi se javi, ali sa njegovim drugarima mi ne pada na pamet vishe da se prepucavam jer nemam ni vremena ni zivaca toliko da mogu da troshim na ovako nebitne stvari. Last edited by HeatMan; 17-05-2011 at 06:23 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Junior Member
|
![]()
Decko tebi treba oduzeti tastaturu!
![]() Pobedio si,evo priznajem o svemocni kriticaru da sam pogresio i da si za sve sto si napisao u pravu! ![]() Last edited by nesmislen; 17-05-2011 at 06:44 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
|
![]()
Zbog par suprotnih misljenja napravili ste smehoteku od treda ..ne znam koliko to moze da mu 'pomogne' ako je to uopste poenta ili je poenta da necija bude zadnja.
Ljudi koji su ovde prokomentarisali pesmu i dali neku negativnu kritiku nikad nisu prokomentarisali neku moju stvar jer misle da su bezveze i nije im ni padalo na pamet da napisu nesto(i da gube vreme kuckajuci) ..ovde su culi talentovanog decka i skrenuli su paznju na stvari koje njima smetaju ...u cemu je problem ..on ce to da prihvati ili ne i zivot ide dalje .. Ovde je krenula neka naduvana prica ,a kad neko ocekuje previse obicno dobije premalo ..Stvara se bezvezna atmosfera oko ep-a u koji su neki ulozili trud i resili da ga poklone drugima ..mozda to nekom nije bitno ali verujem da njemu jeste |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Što bi reko Marli Bob: "While you point your finger someone else is watching you". Pa eto, slobodno popuj Davidu o "masti" onog momenta kad počneš da razmišljaš o dovršenosti i pedantnosti. I eto, izvini na iskrenosti i militantnosti ali i ja poput tebe imam pogan jezik ![]() Pozdrav, Vasa P.S. E da, i ova izjava je onako malo... mislim... stvar nezrelosti: Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#37 | |
Moderator
|
![]() Quote:
ono shto kachim ovde su uglavnom neki singlovi ili stvari koje nisu otishle ni na jedan album (ili nece u skorije vreme). neke od njih su nedovrshene. ne vidim poentu da sad ti mene napadash i osudjujesh MOJ rad, na temi gde se diskutuje o njegovoj muzici. ako imash neshto, prichaj na nekoj od mojih tema.. uglavnom, nisam uvredjen, jer neshto od toga shto si rekao i pije vodu shto se mog rada tiche. ali opet, ne pricha se o meni nego o njemu.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mo?da je već bilo, al evo, na jednom mestu | Arthur | Promocija radova | 2 | 27-04-2010 02:05 PM |
ne bi bilo zgoreg | Arthur | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 10 | 16-04-2009 08:30 AM |
Bilo bi dobro... | Maiv | Predlozi i sugestije | 1 | 13-12-2008 05:34 PM |
Sta je to bilo sa Rumskim? | Moritz | Obavestenja | 10 | 29-01-2007 02:05 AM |