Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 17-05-2011, 04:43 PM   #31
Bota
Member

Bota's Avatar

Default Re: David Maksim Micić - Bilo EP

Quote:
Originally Posted by Goran B View Post
Ja lično smatram da je David veoma talentovan i uradio je odličan posao sa ovim snimkom. Mo?da nije izmislio ne?to revolucionarno, ali sigurno jeste svojim radom skrenuo pa?nju na sebe, a to je valjda i cilj ovog EP-a.
Ne vidim ni jedan razlog da ga neko kritikuje ili ?ta već.
Svako ko misli da zna i mo?e bolje neka tako i uradi, a manje priča.
Naravno da treba jo? da se razvija, ali ovo je ipak odličan početak i ja mu ?elim sve najbolje u budućem radu.
Potpisujem.
Bota is offline   Reply With Quote
Old 17-05-2011, 06:13 PM   #32
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

za one koji ne znaju zbog chega sam se iznervirao:
http://www.facebook.com/david.m.mici...09205979118952

Quote:
Originally Posted by nesmislen View Post
Pa ako je moj post ekstreman ne znam onda kakvi su postovi Heata-a i MarjanaL0-a O.o
Ovo sto pise decko je stvarno zabrinjavajuce, a satro wladymeer ga ne poznaje...a sigurno se druze na fejsu i ponekad odlsusaju Alogiu zajedno.
loshe pretpostavljash. wladymeera mozda i prvi put vidim i na forumu.

Quote:
O statusu nebitno, vas dovjica ste drugarcići na fb-u a ovde prosipate neke pricice kako se ne znate i sve vreme ga branis, ali dobro to rade drugari
koliko vidim jedino ti i tvoji drugari branite maksima i napadate nas koji imamo neko mishljenje. pogledaj ostale shta su napisali.. isto kao i ja, samo mozda ne toliko militantno. a to shto sam ja direktan i shto tako pishem po intenetu kao da razgovaram sa osobom u chetri oka, to je moj problem od davnina. ali poenta je ista. dechko ima tehniku, veliki potencijal, i svi se nadamo da ce biti neshto od njega.

Quote:
Kritike su sastavni deo svakog posla i uvek ce ih biti, ali kritike strucnih lica a ovo ovde je sprdnja. Neciji ukus nije kritika.
ok, ja nisam struchno lice pa se povlachim iz prepucavanja sa tobom i tebi slichnima. ako david ima neko pitanje ili bilo shta moze da mi se javi, ali sa njegovim drugarima mi ne pada na pamet vishe da se prepucavam jer nemam ni vremena ni zivaca toliko da mogu da troshim na ovako nebitne stvari.

Last edited by HeatMan; 17-05-2011 at 06:23 PM.
HeatMan is offline   Reply With Quote
Old 17-05-2011, 06:42 PM   #33
nesmislen
Junior Member

Decko tebi treba oduzeti tastaturu!
Pobedio si,evo priznajem o svemocni kriticaru da sam pogresio i da si za sve sto si napisao u pravu!

Last edited by nesmislen; 17-05-2011 at 06:44 PM.
nesmislen is offline   Reply With Quote
Old 17-05-2011, 07:55 PM   #34
cAAc
Banned

Zbog par suprotnih misljenja napravili ste smehoteku od treda ..ne znam koliko to moze da mu 'pomogne' ako je to uopste poenta ili je poenta da necija bude zadnja.
Ljudi koji su ovde prokomentarisali pesmu i dali neku negativnu kritiku nikad nisu prokomentarisali neku moju stvar jer misle da su bezveze i nije im ni padalo na pamet da napisu nesto(i da gube vreme kuckajuci) ..ovde su culi talentovanog decka i skrenuli su paznju na stvari koje njima smetaju ...u cemu je problem ..on ce to da prihvati ili ne i zivot ide dalje ..
Ovde je krenula neka naduvana prica ,a kad neko ocekuje previse obicno dobije premalo ..Stvara se bezvezna atmosfera oko ep-a u koji su neki ulozili trud i resili da ga poklone drugima ..mozda to nekom nije bitno ali verujem da njemu jeste
cAAc is offline   Reply With Quote
Old 17-05-2011, 11:09 PM   #35
Goran B
Member

Goran B's Avatar

Quote:
Originally Posted by cAAc View Post
Stvara se bezvezna atmosfera oko ep-a u koji su neki ulozili trud i resili da ga poklone drugima ..mozda to nekom nije bitno ali verujem da njemu jeste
Fino rečeno
Goran B is offline   Reply With Quote
Old 18-05-2011, 12:16 AM   #36
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
ne treba da prestane time da se bavi. daleko je od toga. treba josh vishe da se baci na to. ali potrebno mu je da sazri. pitanje je sad da li ce mu to doci sa godinama, ili ce ranije sam shvatiti shta mu fali.. (ili mozda nece nikad? shto ume da bude sluchaj)
Vidi, čovek je dovršio izvesnu muzičku celinu, malo li je??? Insistiram na izrazu "dovršio", pošto ta celina deluje dovršeno. Promišljeno je, pedantno je, muzikalno je... malo li je??? Tvoji autorski radovi koje sam čuo pak deluju muzikalno, trapavo i nedovršeno. Valjda su i "masni", mada ja taj izraz nikad nisam razumeo.

Što bi reko Marli Bob: "While you point your finger someone else is watching you". Pa eto, slobodno popuj Davidu o "masti" onog momenta kad počneš da razmišljaš o dovršenosti i pedantnosti.

I eto, izvini na iskrenosti i militantnosti ali i ja poput tebe imam pogan jezik

Pozdrav,

Vasa

P.S. E da, i ova izjava je onako malo... mislim... stvar nezrelosti:

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
morash raditi i govna da bi se prodala (kao shto sam radio "i dalje me zele")
Ali zrelost će ti svakako "doći sa godinama, ili ćeš ranije sam shvatiti šta ti fali"
Old 18-05-2011, 09:45 PM   #37
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Vidi, čovek je dovr?io izvesnu muzičku celinu, malo li je??? Insistiram na izrazu "dovr?io", po?to ta celina deluje dovr?eno. Promi?ljeno je, pedantno je, muzikalno je... malo li je??? Tvoji autorski radovi koje sam čuo pak deluju muzikalno, trapavo i nedovr?eno. Valjda su i "masni", mada ja taj izraz nikad nisam razumeo.

?to bi reko Marli Bob: "While you point your finger someone else is watching you". Pa eto, slobodno popuj Davidu o "masti" onog momenta kad počne? da razmi?lja? o dovr?enosti i pedantnosti.

I eto, izvini na iskrenosti i militantnosti ali i ja poput tebe imam pogan jezik

Pozdrav,

Vasa

P.S. E da, i ova izjava je onako malo... mislim... stvar nezrelosti:

Ali zrelost će ti svakako "doći sa godinama, ili će? ranije sam shvatiti ?ta ti fali"
hmm.. ne pratish moj rad, tako da ne vidim poentu da sad ti mene napadash kao.. ja imam nekoliko muzichkih celina iza sebe. shto izdatih, shto okachenih na net kao "internet izdanje"..
ono shto kachim ovde su uglavnom neki singlovi ili stvari koje nisu otishle ni na jedan album (ili nece u skorije vreme). neke od njih su nedovrshene.
ne vidim poentu da sad ti mene napadash i osudjujesh MOJ rad, na temi gde se diskutuje o njegovoj muzici. ako imash neshto, prichaj na nekoj od mojih tema..
uglavnom, nisam uvredjen, jer neshto od toga shto si rekao i pije vodu shto se mog rada tiche.
ali opet, ne pricha se o meni nego o njemu..
HeatMan is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules