|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Znam ali zato sluzi i sekcija OSNOVE right ?
![]() Slazem se da ima debilnih pitanja i da se nekad moze proguglati nesto ali NEKAD ljudi stvarno znaju da ubiju u pojam tog koji postavlja pitanje. Eto npr znam da skoro svi manje vise imaju u podsvesti negde da se od umetnosti ( ukljucujuci i muziku) ne moze ziveti bas lepo. Naravno ako ste u samom vrhu onda mozete i te kako ali ovako krpite kraj sa krajem. I sada iako mi svi to znamo dodje neki pocetnik pun entuzijazma i mi krenemo da ga bombardujemo "mali batali ti ovo na vreme dok jos mozes bla bla .." Covek bi se naravno smorio i zakljucio da ima dva resenja a) ili da upise neku muzicku skolu pa sve to sto moze da sazna ovde da nauci tamo b) ili da juri ljude koji to znaju da mu pokazuju i da juri po stranim forumima informacije koje mu trebaju Ja sam uvek u fazonu STO BI ISLI DUZIM PUTEM KAD MOZE KRACIM ![]() Naravno neko rece da neke stvari mora da nauci usput i TO STOJI ali mislim da nekad moramo da im damo konkretnije smernice ...
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ko je ko na Rumskom | OFF | Pricaonica | 195 | 27-05-2013 07:24 AM |
Farenhajt - Jos uvek, pop rock | Mitjovan | Promocija radova | 5 | 06-10-2010 12:57 AM |
zasto uvek nesto jebe | nav | Audio Produkcija - Tehnike | 14 | 22-08-2010 02:30 PM |
Za sve na Rumskom | master29 | Pricaonica | 12 | 27-05-2008 09:36 PM |
Kao i uvek nesto interesantno od mene :) | AcaHari | Tutorijali | 1 | 07-04-2007 09:24 PM |