|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ama gde??? Ali stvarno mislim da nije tako. Mozda nesto ima, ali to je uglavnom kad dodje neko i kaze npr : "Cao, imam Ficu od 750 cc. Kako je to ici 800 na sat??" Pa ljudi odgovore: " Pa cool je, ali , polako, ima jos dosta do tada, moras nauciti da upravljas prvo na 30 na sat, pa onda promeniti par bolida, pa aviona pa onda..." A ima dosta ljudi koji stvarno iskreno shvataju pocetnike i kada nekome "skratis" put, upravo ga ostetis za znanje koje je trebalo usput da nauci...! NIKAD nisam video post is koga se naslucuje da neko nesto vrlo dobro zna i namerno nece da kaze! Ko zeli javi se, ko ne zeli ~ ne zeli i kraj price. Pa nije samo ova bransa takva! Sta sad da upadne mladi lekar u OR i pira za neke stvari matore profane, pa normalno da ce ga odjebati...! Drugo, JAKO puno ljudi postavlja IMBECILNA i LENJA pitanja koja sa dve reci mogu da se otkriju ODMAH na Google ili wikipediji ili slicno, zato sto ih MRZI i hoce ODMAH neke stvari. Tu sam i sam vrrrrlo štur ili se i ne javim.
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 16-05-2011 at 10:58 AM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ko je ko na Rumskom | OFF | Pricaonica | 195 | 27-05-2013 07:24 AM |
Farenhajt - Jos uvek, pop rock | Mitjovan | Promocija radova | 5 | 06-10-2010 12:57 AM |
zasto uvek nesto jebe | nav | Audio Produkcija - Tehnike | 14 | 22-08-2010 02:30 PM |
Za sve na Rumskom | master29 | Pricaonica | 12 | 27-05-2008 09:36 PM |
Kao i uvek nesto interesantno od mene :) | AcaHari | Tutorijali | 1 | 07-04-2007 09:24 PM |