|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Ok, jasno, nisam razmisljao na tu stranu jer se sve to oko prvih refleksija potivilo mojim dosadasnjim razmisljanjima. Mogu da stavim difuzore na tim mestima. Kada dodjem do pravljenja difuzora, konsultovacu se detaljno sa vama ovde.
Znaci ove apsorbere koje sad imam, jednostavno da postavim NEGDE u prostoriji? Onako kako sam nacrtao, 2 na levi-desni zid i 2 na plafon, samo da izbegnem mesta prvih refleksija i da tu planiram difuzore...? |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vrata, prozori, prostor ??? | File | Dizajn i konstrukcija studija | 14 | 28-01-2011 10:43 PM |
Kako ukrotit prostor | UptempoDRM | Dizajn i konstrukcija studija | 5 | 25-12-2010 09:04 PM |
kako najbolje sredit ovaj prostor za studio?pls | ninowash | Dizajn i konstrukcija studija | 1 | 08-05-2009 12:36 AM |
Prazan i nesredjen prostor, kako poceti.... | hrkljus | Dizajn i konstrukcija studija | 14 | 06-03-2008 04:00 PM |
Prostor Za Probe I Studio | grada27 | Dizajn i konstrukcija studija | 45 | 29-09-2007 11:56 PM |