| 
 | |||||||
| Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  04-05-2011, 06:14 PM | #1 | |
| Pro Member Join Date: Aug 2010 Location: Beograd i Kraljevo 
				 |  Re: Preporuka za Auto Quote: 
 P.S. - Mada mislim da danasnji novi 1.2, 1.4 benzinci mogu lagano da potrose goriva do granice od 6-7 max 8 litara u gradu (Beogradu). Opet 2000 kubika je mnogo za auto koji je pretezno po gradu. Pozz   
				__________________ http://soundcloud.com/phillipsalom http://soundcloud.com/mind_direction Ko visoko leti, nisko zimi. Last edited by Filip_; 04-05-2011 at 06:19 PM. | |
|   |   | 
|  04-05-2011, 06:41 PM | #2 | 
| Senior Member Join Date: Jun 2008 Location: Nis 
				 |  Re: Preporuka za Auto 

opel kalibra alfa 164 fiat chroma pozdrav iz vrnjacke banje vasko   
				__________________ na ibicu ima miksovi | 
|   |   | 
|  04-05-2011, 09:06 PM | #3 | 
| Senior Member Join Date: Jun 2010 
				 |  Re: Preporuka za Auto Ovo su vjerovatno 3 najgora auta ikad napravljena u povijesti ljudskog roda. Odlična preporuka   | 
|   |   | 
|  04-05-2011, 09:22 PM | #4 | |
| Moderator Join Date: Sep 2005 Location: Beograd 
 Kada auto pretezno stoji, pocinje da radi potrosnja "na sat" i "na polaske" iz stanja mirovanja... a ne na predjene kilometre (jer pojedine deonice bi brze pesice presao).... a nema tog motora koji "na prazno" ne trosi nista.... ili jako malo trosi da pokrene auto iz stanja mirovanja.... takve specifikacije niko sebi ne postavlja kao cilj. Uzgred budi receno, vozim jednog "danasnjeg" benzinca... KIA Rio 2005... i ista stvar po gradu... ali zato na auto putu trosi manje od svih koje sam do sada vozio (5l/100km) Vozim preko 15 godina, a najvise po Beogradu, naucio do sad da je potrosnja po gradu (Beogradu) slicna, bez obzira na auto (ako je ispod 1500ccm, ove velike nisam vozio) pozdrav bogi p.s. Sigran sam da je vrednost goriva koje se bez veze sprzi na svakodnevne guzve u BG unazad deset godina dovoljno da se napravi nekoliko mostova preko save i guzve prestanu... i jos bi para ostalo... ali naravno... niko o tome ne vodi racuna... 
				__________________ Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 04-05-2011 at 09:38 PM. | |
|   |   | 
|  04-05-2011, 09:59 PM | #5 | 
| Pro Member Join Date: Apr 2005 

Ljudi Hvala vam svima na odgovorima...ALi ovako stoje stvari-vec sam se skoro dogovorio sa covekom, da  se u bg nadjemo u petak, proverimo u nekom krajslerovom servisu auto, i ako je Ok da ga pazarim... Medjutim sa kime god da popričam u vezi PT kruzera, svi pominju preskupo odrzavanje i tesku nabavku delova i sto mi je najvaznije, to da u pozerevcu nema servisa za ovaj auto, vec da moram ici do bg sa njim, sto meni tesko pada jer mi je ovo prvi auto, nisam iskusan vozac i tesko da sam mogu voziti po Bg...(na sve ove price sam se po ko zna koji put razočarao, jer koji god auto da pomenem, svako mu nadje neku manu, a stvarno nemam više živaca da jurim automobile..ovaj mi se svidja i voleo bih da ga uzmem). Pa bih zamolio one koji imaju nekog Ličnog iskustva sa PT kruzerom, da ih iznesu, u smislu cene delova, odrzavanja, automatskog menjača (do sutra plz). A što se tiče potrošnje, jbg... nisam stalno u autu, ne prelazim mnogo kilometara, tako da i ako bude koji litar više, preživeću... Last edited by Nemania; 04-05-2011 at 10:04 PM. | 
|   |   | 
|  04-05-2011, 10:14 PM | #6 | |
  pozdrav bogi 
				__________________ Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) | |
|   |   | 
|  05-05-2011, 12:27 AM | #7 | 
| Pro Member Join Date: Feb 2006 

Vozio sam ga jednom prije par god nekih recimo 200km i fin je auto. Malo mi je smetalo sto si u sjedistu visok, tj autobusast  ali to je vec stvar navike i ukusa. Sto se izgleda tice izgleda super! Ne mogu da ti kazem iz prve ruke za konkretan model, ali iz relativno slicne ruke mogu.. A to je da bih izbjegavao te automobile kojih ima jedan u par hiljada na ulici! Ne zbog toga sto su losi jer to sto ih nema mnogo ne mora da znaci nista.. Vec zbog toga sto ce nase balkanske hijene tako dobro da te oderu za kesh pri svakoj popravci koja ti bude trebala.. A trebace ti koliko god da je auto kvalitetan. Pa josh ako se desi da nema djelova, pa cekas... Pa kad stignu djelovi opet moras busom u bg za njih, bla-bla... Pod br 2. Kad kupujes polovan auto koji je presao ko zna koliko hiljada km, moja topla preporuka ti je da mu promijenis odma glavni 'remen' kais. Tu ne mozes 'odokativno' da vidis jel star i koliko ce da traje.. Jer ako ti to pukne bice servisa u ko zna kojem iznosu (to vazi za sva kola). Plus ne vjerujem da je to bas prejeftino za chrysler-a. Pod br 3. To sto pricas da neces prelaziti veci proj km, vazi  .. Pogotovo kad udjes malo u stos sa voznjom ima da se vozikas iz meraka makar godinu dana iha-ha.. Tako da ce 2.000 kubika opet da srcu gorivo kako god okrenes.. Ali mu je linija za smuvat neku dugonogu u cizmama vrh!  Sve ima svoju cijenu. 
				__________________ aje | 
|   |   | 
|  05-05-2011, 12:44 AM | #8 | |
  pozdrav bogi p.s. ... a obisao sam Hyndai, Dacia, Skoda, Opel, Volkswagen, KIA, Toyota, Nissan, Shevrolet itd. ali ne Chrysler 
				__________________ Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 05-05-2011 at 12:50 AM. | |
|   |   | 
|  05-05-2011, 01:08 AM | #9 | 
| Pro Member Join Date: Feb 2006 

Na 'hijene' sam mislio u smislu sto je model automobila manje cest i + je americki, to vece pare traze za djelove...   U biti tako ne bi trebalo da bude za pt cruiser jer je to auto neke srednje klase poput golfa, ali bojim se da jeste. U sv. slucaju treba provjeriti prije kupovine. 
				__________________ aje | 
|   |   | 
|  05-05-2011, 02:10 AM | #10 | |
| Pro Member Join Date: Aug 2010 Location: Beograd i Kraljevo 
  ...nazalost...dalje od prsta ispred se ne gleda u nasoj divnoj zemljici za vecinu stvari... 
				__________________ http://soundcloud.com/phillipsalom http://soundcloud.com/mind_direction Ko visoko leti, nisko zimi. | |
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| relese auto | loscolorados | Audio Produkcija - Osnove | 5 | 03-01-2011 05:41 PM | 
| Auto-Align | Mika Technika | Audio Software | 8 | 23-07-2010 07:03 PM | 
| Auto log-out | nESbo | Predlozi i sugestije | 4 | 16-10-2006 03:25 PM |