|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ljudi mnogo je kratko vreme posle kojeg te forum izloguje automatski.. To je stvar koja mi najvise smeta. Listam nesto i izadjem da popusim cigaretu i kad se vratim vec sam izlogovan, i nestali su mi svi neprocitani postovi itd itd... Desilo mi se par puta i da sam krenuo neki obimniji post da sklapam i dok sve uspem da sklopim i posaljem post on mi prijavi da nisam ulogovan i post nestane u akciji i posle me mrzi opet da radim sve iz pocetka : ) Jel postoji sansa da se to sredi?
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Jedno od resenja je da stikliras kockicu gde pise " remember me " .... i onda te vise nece izbacivati ....
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
... i onda si miran sledećih godinu dana (ako ne brišeš cookies).
![]() edit: A, ako se loguješ na portal, onda isto hoće da te izbaci na forumu posle nekog vremena.
" .... we are breakbeat troopers and intergalactic travelers." Last edited by ProkDu; 13-10-2006 at 11:05 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Jedini je problem sto svako ko sedne za masinu na kojoj uradi "remember me", ulazi na Rumski kao korisnik nESbo, i moze da postuje pod njegovim imenom...
a da toga mozda nije ni svestan... @ nESbo Inace ako ti se desi time out prilikom postovanja, uradi "back" u browseru, i u drugom prozoru, koji ces otvoriti, se ponovo uloguj, pa ponovi "submit reply" u browseru u kome ti je pisana poruka.... Zbog nekih, meni nepoznatih, razloga, ako krenes "submit...", a izlogovan si, ponude ti da se ulogujes, ali od tvoje teskom mukom pisane kilometarske poruke nema ni traga ni glasa... vise puta mi se desavalo... pozdrav bogi
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Chekirao sam remember me. Samo da znate za ubuduce, ako neko krene da vam **nja sa mog nicka znajte da nisam ja
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Waves C1-auto release | djasek | Tutorijali | 2 | 18-07-2009 03:10 PM |
Antares Auto Tune | ANITA | Audio Software | 35 | 03-05-2005 04:48 PM |