Re: Akusticki transparentna platna
Hvala..Za sad sam odlucio da napravim cetiri komada 60x150cm debljine 10cm od kamene vune rockwool c(120kg/m3) ram od medijapana s tim sto bih sastrane busio rupe preko cele debljine jednu ispod druge simetricno, uvio prvo vunu u platno i ubacio u ram i stavio sa jedne i druge strane lajsne malo sire na ivice u krug da drze vunu u ramu i montazne noge koje se odsrafljuju po potrebi..danas sam obisao pola BGa trazeci platno i nasao sam gomilu microfibera i nekih slicnih istom i duvao kao ludak kroz njih...objasnjavao prodavcima zasta mi treba a oni se pravili da me shvataju...nasao sam jedno microfiber platno koje mi je najvise privuklo paznju jer je uzasno kvalitetno i cvrsto, utegnuto i estetski najlepse..ali mislim da je previse gusto ili se tripujem,kad duvam kroz njega prolazi vazduh ali ka svetlu kad ga uperim nista se ne vidi bukvalno..kao koza,ima ono belo iza kao skaj a od napred kao plish ili vishe kao jako tanka prevrnuta koza...140x160cm je 1kg koji dodje 720din ne znam, a opet ima neki microfiber u bukvalno svim zivim bojama, NEW ALEXA se zove koji je 160cm sirok(sto mi odgovara mnogo vise) a duzni metar je 226din i on je redji(vidi se kroz njega kad ga usmerim ka svetlu i vise propusta vazduh), ima jos bezbroj slicnih i u glavnom su iste gramaze(od220 do500g/m2) ne znam ni sam, videcu jos...razmisljam da uzmem tu new alexu i da pre nego sto njom izuvijam vunu da prvo istu oblozim vartexom ili tako necim pa onda...ili dupli sloj...kad krenem sad ovih dana u akciju trudicu se da slikam i okacim ovde
Last edited by Begs Demijan I; 28-04-2011 at 01:50 AM.
|