Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Dizajn i konstrukcija studija

Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-05-2011, 04:44 PM   #18
Begs Demijan I
Member

Begs Demijan I's Avatar

Default Re: Akusticki transparentna platna

Opet sam se zabolokirao kad sam taman krenuo da pravim ramove oko kamene vune imam problem ako tako moze da se kaze..ono sto sam hteo kupiti i sto mi se cinilo najpovoljnije je u uradi sam knauf classic paket(100x60x10cm-6 tabli, 3.6m2) cena za taj paket je 2345din, e sad..nije prodavac umeo da mi kaze koja je gramaza tih ploca a ja sam nasao na njihovom siteu neki pdf gde pise nesto 150kg/m3 ali ne znam za koju od njihovih kamenih vuna jer tamo je neka tabela univerzalna, ne znam ni sam da se snadjem http://www.knaufinsulation.rs/files/...ad/HTB_700.pdf ...problem mi je u toliko veci jer ako kupim steprock-c(moze da se naruci paket samo od 120x60x5cm isto 6 tabli,3.6m2, ona je 120kg/m3) onda ce mi dimenzije absorbera biti drugacije...sa knaufom bi pravio 4 kom 60x150x10cm(4 table po 10cm i one dve preostale po pola i na ove cetiri dodam tu polovinu) a sa steprockom bi imao 3 absorbera 60x120 isto 10cm( dve table od 5cm po absorberu) cena je za steprock taj koji sam naveo je 563 din po 1m2 sto je isto, cak i skuplje nego onaj knauf 10cm ...tu sam blokirao jer ne znam sta da radim...ako ovaj knauf odgovara pravio bih od njega jer dobijam 4 kom 60x150x10cm a ako ne onda jbg nista ..3 kom 60x120x10cm...to mi uslovljava kupovinu svega ostalog..i platna i mediapana ..profila za nogare i tako u krug ...
Begs Demijan I is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules