|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
M-Audio MobilePre USB je recimo dobar izbor po meni, ako ti treba prenosno i povoljno resenje. Nista spektakularno, ali ok.
Pozz ![]()
![]() |
#2 |
Superoperater
|
![]()
Jevtina a radi. Ima 2 mic preampa, samplerate 44100KHz-48000KHz Ima i izlaz za slusalice, balansirane LINE OUT - za svaku pohvalu ovakvo nesto na low budget kartici, potenciometre za Mic/Line in... - ako si kratak sa budzetom, nije lose resenje, s obzirom da pravi upotrebljive snimke.
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
EMU 0202 + SHURE C606, eto to je neki minimum minimuma.Ili dodaj malo novca i uzmi SM58 ili opus 69 i bice mnogo bolji zvuk.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Hvala jo? jednom svima,mnogo mi je sad sve jasnije.Jedini forum na kojem sam dobio konkretne i brze odgovore.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
@Bockie: Pardoniram, u pravu si, povrsan sam!
![]() Uvijek nekako kontam da ljudi nisu bas toliko lijeni da se upute u neke osnovne stvari pa sam smatrao da se preamp podrazumijeva! Al opet moze ovo, npr. Audiophile 50ak E + npr. Behringer Ultragain mic200 i on ne vise od 50 evra! Korektno radi pos`o. Cijeneci naravno sve sto je covjek pomenuo, mic od 20 evra i Soundblaster koji je sad u opticaju mislim da je jasno da nisu neki pretjerani apetiti u pitanju tako da moze i sa 100 evra da prodje, naravno ako ima volje da malo trazi a budet je taj koji presudjuje! Ako nista onda ovo sto ljudi predlazu, M-Audio MobilePre USB ne zvuci lose. www.myspace.com/slikaiprilikamusika |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Uad 2 quad - koju karticu uzeti? | HeatMan | DSP forum | 19 | 15-10-2009 03:25 AM |
Koju RME Pci karticu i u kojoj kombinaciji? | Danny Lou | Computer Hardware | 10 | 21-09-2009 09:09 PM |
mikrofon i snimanje vokala | mirdaa | Tutorijali | 50 | 28-02-2009 12:05 AM |
Koju budzet USB karticu? | Pirate | Computer Hardware | 7 | 29-01-2008 11:01 PM |
Koju zucnu karticu. | dyna | Computer Hardware | 1 | 15-02-2006 01:53 PM |