|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
budi oprezan sa tim.... ja sam na Adamima uradio veooooma suve mixeve, jer sam cuo prostor na njima vishe nego sto ga je realno bilo.... Mozda je to do mene, i moje navike na njih, ali nisam zadovoljan sada kada cujem te stre mixeve...
![]() |
#12 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Nemam utisak da ga cujem vise, nego da cujem nekako dublje ako me razumes, imam bolju senzaciju nego na nekim drugim kutijama, i osecam kako su vecina soft reverba "retki" :S To me tera da detaljno i pazljivo biram reverb i da ga tvikujem :S E sad ima jedna kvaka, sto ja preferiram da koristim dosta reverb i vremenske efekte, a u 90% slucajeva radim neke moderne produkcije koje zahtevaju dry zvuk svega, ako mi se desi da sam stavio manje reverba nego sto treba, nema problema ![]() Ali svestan sam toga i pazljiv sam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Imam trenutno VXT6 a imao sam A7 kao i nas kolega implant sa foruma.
VXT6 su po meni jako dobri zvucnici mada su malo muljavi u donjem opsegu o blago nasvirani na visokima sto se taman izjednaci kada pokrenes onaj swicth za 1db dole i .Gde briljiraju je definitivno siroka stereo slika, paniranje osetis vec na 2 centa. Zvucnici su jako "brzi" i dobro prikazuju tranzijente.Jednom prilikom sam im zatvorio otvor carapom i tako mi jos bolje sviraju, cujes dosta bolje i izolovano elemente u midrangeu.Jedan lik na gearslutzu uporedjuje sa ns10 i avantones po prikazivanju srednjeg opsega. Adam je definitivno suvlji sa jako puno detalja u hifreq spektru. Tipicno hirurski precizan monitor. Mislim da se bolje prenosi na druge sisteme. KRK je zabavniji zvucnik za slusanje koji ne zamara na duze vreme Mislim da se sa oba zvucnika moze komotno raditi ali sa Adam A7 je mixovanje lakse. Da sada kupujem zvucnike, gledao bih da uzmem A7x koji su mi delovali bolje nego obicne a7 ili Focal CMS 50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
@milos : hehehe.. cini mi se da si mi skoro nudio te tvoje "krke" kada sam postavio oglas da hocu da ih kupim, ali parice su otisle na drugu stranu pa sada imam neku komb da kupim v6 za 500e na rate. cini mi se kao dobra ponuda, pa reko da se malo informisem. u svakom slucaju hvala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Allen&Heath ZED428 misljenja,pomoc | rahmanjinov | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 24-01-2010 12:51 PM |
psihologia placebo paranoja vasa iskustva | InsaneEyes | Pricaonica | 7 | 08-09-2009 07:44 AM |
Da cujemo vasa iskustva i vase misljenje:ESI Juli@ VS EMU 1212m ? | ugljesa | Computer Hardware | 37 | 07-05-2009 01:57 AM |
Dilema oko mikrofona...traze se misljenja! | zvincic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 29 | 13-03-2005 03:33 PM |