|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Cuo sam VXt6 kod prijatelja u netretiranoj sobi, i meni zvuce super.
Ja imam A7x, cekam od artista tu retrofitiranu verziju, o kojoj sam za sad procitao sve najbolje, ljudi kazu da jos bolje sviraju posle retrofitiranja. Adam je za moj ukus, jos uvek, previse svetao, jedno vreme sam drzao za jedan klik pozadi skinute visoke, pa sam odustao toga da probam da se naviknem i evo jos se navikavam, razmisljam da ipak spustim taj jedan klik na dole... VXT6 konkretan... Na Adamu bolje cujem prostor... Treba se poslusati sve... HINT: Ne uzimati ne-retorfitiranu verziju Adama ako se kojim slucajem neko odluci za Adama... |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Allen&Heath ZED428 misljenja,pomoc | rahmanjinov | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 24-01-2010 12:51 PM |
psihologia placebo paranoja vasa iskustva | InsaneEyes | Pricaonica | 7 | 08-09-2009 07:44 AM |
Da cujemo vasa iskustva i vase misljenje:ESI Juli@ VS EMU 1212m ? | ugljesa | Computer Hardware | 37 | 07-05-2009 01:57 AM |
Dilema oko mikrofona...traze se misljenja! | zvincic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 29 | 13-03-2005 03:33 PM |