|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
dobro ajde u pravu si, a nas koje je carina drala i koji pouzdano znaju da velike prodavncie (pa cak i veliki ebay prodavci) ne deklarisu NIKADA manje vrednosti jer je protivzakonito , mi smo veverice...
Last edited by jerryrain; 17-03-2011 at 03:17 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Ili.... platis. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
ne, to sam rekao ironicno samo nisi skapirao.. daleko od toga da sam veverica ali zato vrlo dobro znam o cemu pricam..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Ako je neko zainteresovan za novi Slate Digital VCC Module - RC Tube po cijeni od 50$ uključujući iLok2 evo ga ovdje http://www.slatedigital.com/shop/home.php?cat=249
Ova ponuda sa uključenim iLok2 vrijedi ograničen period. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Ima ga Slate VCC na thomann-u (nema jos uvek ovog RC Tube).
Al razmisljam da uzmem iLok2 dongle preko thomann-a i da probam celog Slate-a kako radi i eventualno ga kupim. Ne znam koliko bi izasla ova ponuda od 50 $ kad bi se slalo za Srbiju (shipping dongla iz amerike) :S Ne bih voleo da me oderu za jedan USB |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Ne bi trebalo da te oderu. Ja sam u par navrata iz USA naručivao setove pikupova za gitaru vrijednosti nekih 80-90$ i nisu mi ni jednom ni?ta naplatili (dodu?e u BiH ali trebalo bi da je slično). Mala je vrijednost za neku ozbiljnu carinu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
MOTU MasterWorks Collection Bundles | Mika Technika | Audio Software | 0 | 31-08-2010 10:59 PM |
Waves CLA Artist Signature Collection | Everbeatz | Audio Software | 1 | 08-05-2010 09:22 PM |
Korg announces the Legacy Collection - Digital Edition (incl. M1) | veseli koljac | Audio Software | 2 | 08-09-2005 11:13 PM |