![]() |
VCC Virtual Console Collection
<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/iGNkRmrwn3M" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
|
Re: VCC Virtual Console Collection
Ja bih da kupim ovaj plugin!
Kako doci do njega u Srbiji? Koliko bi ispao ovde :S Da li bi me carina odrala za iLok? |
Izneo bi te $250 sa sve ilok2 i postarinom... meni je stiglo bez ikakve carine, nisu ni otvorili ali nikad se ne zna sa postom.. A kupis lepo sa slatedigital sajta
Ta akcija traje jos sutra, posle toga Ilok2 moras da kupis posebno.. A da kupis ilok2 sa ilok sajta kosta oko $50 i jedno $130 za postarinu jer koriste samo fedex... |
Quote:
Znaci nista od toga... Jebes ti to, kad je kod nas standard toliko nizi, plus na sve nas oderu jos 50% sto bi kupili ovde... U tom slucaju sa ilokom to je 260%, to je bolest |
Ne razumem sta hoces da kazes?
Kako d akupis ovde? koliko znam ne postoji distributer za slate software, a i zasto bi kupovao ovde kad aje u pitanju software i najbolje je da ga kupis direktno... A ovaj plugin nigde ne moze da te kosta manje od $250, za koliko i ti mozes da ga kupis, plus dobijes i besplatan ilok2 ukoliko kupis jos danas, znaci dobijes ilok i besplatnu postarinu, sta hoces vise? A ako narucis samo ilok (sa ilok sajta), niko te ne dere jos 50%, jer se carina ne placa za ilok kad ide preko fedex-a... (a postarina toliko kosta i za zemlje u okruzenju) |
Quote:
Ja danas da ga kupim ne mogu, eto ne mogu, jel ima neceg loseg u tome? A jos 120$ za fedex preko standardnih 50$ za iLok, pa jos 250, to izadje na blizu 500 $ za plugin od 250 $... To je malo neisplativo za jedan jedini plugin koji bi koristio Kapiram ja da ne postoji distributer za Slate softver, i nije problem kupiti ga, problem je doci do iLok key-a bez 4x cene od dongle-a...Dakle kako dobiti prokleti dongle a ne platiti ko da si kupio 4 komada u prodavnici gde se recimo prodaju... |
Imas more kuca gde mozes da kupis dongle(ZZounds,Sweetwater,Vintage King,FrontEnd Audio,ebay.......).Objasni lepo da ce te odrati na carini i zamoli da posalju regularnom postom i stave vrednost paketa $10-$20.Mozda platis $20-30 postarinu i to je to.
Sa najjeftinijom varijantom regularne poste mozda nemas tracking no pa ne vidis gde je trenutno posiljka ali on i onako slabo funkcionise kod nas:rolleyes: |
Sve te velike prodavnice tipa zzounds, sweatweather, musicians friend i sl ne salju u Srbiju, i NIKAD ti nece deklarisati manju vrednost paketa...
ja mogu da ti nabavim ilok2 za 50eur... |
Quote:
|
Ok ali ja sam rekao od ovih sto si ti nabrojao...
To su sve velike prodavnice koje zabole da krse americke zakone i lazno deklarisu robu za pisljivih $50... |
All times are GMT +1. The time now is 07:35 PM. |