|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Hvala ti Boggy, kaj si se po?urio. U tvojem prethodnom postu sam shvatio da to ?to si izveo nije mačji ka?alj i da si potro?io dosta vremena na mene, stoga opet hvala.
Sada slijedi u?timavanje sa cijevima. Ima? kakav prijedlog kako bi bilo lak?e da to sredimo da te ne zajbvm sa stalnim slanjem mjerenja? Imam ideju; stavim cijevi svih 15 cm unutra, snimim, te sa recimo 4-5 cm izvađenim, pa da onda vidimo, ha? To će biti dva mjerenja po kutiji, pa bi mo?da okvirno znamo ?to dalje, zar ne (u najboljem slučaju mo?da i pogodim ![]() P.S. Za sve ostale članove: poslao sam Boggy-ju putem maila mjerenja ostale dve kutije mjerene po istom zadnjem principu kao i onaj od 88,7 litara, samo sam na 70,9 litarnom napravio "samo " tri rupe od 11 cm, dok na 88 l 4 rupe. Čist da se zna o čemu je posljenji graf ... ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
control room, dizajn, pomoc, fokus: apsorberi low mid, hvala! | johnjogurt | Dizajn i konstrukcija studija | 7 | 29-10-2009 07:26 PM |
Color's Control room - sredjivanje prostora | Color | Dizajn i konstrukcija studija | 99 | 05-10-2008 02:16 PM |
kamena stijena u control room-u? | alhoholicar | Dizajn i konstrukcija studija | 24 | 26-03-2007 01:29 AM |
Vocal Booth sa broadband panelima od konoplje - zavrsen | clusterchord | Dizajn i konstrukcija studija | 17 | 04-01-2007 06:07 AM |