|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Idemo redom...
Prijavis se na pay pal, njima ces platiti 1,99$ koji ce ti vratiti, a taj "trosak" ide na cetverocifren broj kojim ces verifikovati svoju karticu i svoj profil na pay-palu. Zatim se registrujes na e-bay,postupak nije komplikovan...kada sve to zavrsis nadjes nesto sto hoces da kupis, i onda jednosavno kupis, platis preko pay-pala i oni ti skinu to sa kartice, gospodin prodavac salje na adresu koju su naveo u svom profilu osim ako ne zelis da ti negdje drugo poslje ali tada moras kontaktirat prodavaca i dogovoriti se oko toga. U vecini slucajeva sve se moze dogovoriti. Ako bude kakvih problema opet se javljas prodavacu i sve se fino dogovorite, ako ne mozes sa njim da se dogovoris tada kontaktiras pay-pal i e-bay i kazes da te on zaj**o (naravno moras dokazati to) i onda oni povuku pare od njega, vrate tebi a njemu zabranje nejgov pay-pal profil... To je malo komplikovan proces ali moze se. Moja preporuka ti je da kupujes od provjerenih prodavaca... Cisto sumnjam da ce oni bas tako lako da te zeznu ![]() Eto nadam se da sam barem malo pomogao...ja do sada nisam imao nekih problema osim ponekad malo duzeg cekanja zbog nasih "odlicnih posti" E sad porez i carina ![]() ![]() Lijep pozdrav, zeleni ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zvucna karta externa | magnum | Computer Hardware | 7 | 17-09-2010 04:04 PM |
zvucna karta edirol fa-101 | Kontaktronik | Computer Hardware | 0 | 19-10-2007 09:13 PM |