Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-03-2011, 11:43 AM   #36
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: NARODE PROBUDI SE obracanje Nikole Aleksica

ma kakvi preteći, meni ovo od blago iritirajuće postaje krajnje zabavna tema.. pa i ja sam veeliki ljubitelj naučne fantastike, i X-filesa i svega.. e kad sam već to pomenuo, vidim da je najveća frka i krenula oko 1999te godine koja koincidira sa maximalnom popularnošću upravo X-filesa..
A što se contrailsa tiče, dadoše ljudi podosta objašnjenja zašto i kako.. iznad ja zapravo nikad i nisam video grid patern niti ukrštanje pod nekim zanimljivim uglom, uglavnom su uzdužni. I još eto da posvedočim iz prve ruke, čisto kao prilog temi za razmišljanje, proveo sam 2 meseca u južnoj Filipinskoj provinciji Caramoan, gde na nebu NEMA čak ni contrailsa.. baš je upadljivo, od horizonta do horizonta čisto plavo nebo.. što je i logično obzirom na geografsku poziciju te pokrajine-poluostrva, mimo logičnih putanja avio saobraćaja, a i do najbližeg aerodroma se stiže sa 4 sati vožnje čamcem, kao najbržim putem.
Arthur is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules