Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-03-2011, 01:54 AM   #20
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: NARODE PROBUDI SE obracanje Nikole Aleksica

evo upravo tragom tvog videa ispratih priču o orgonskim topovimai sl, i kopajući dublje došao do teze da je cela priča sa chemtrailsima definitivno vanzemaljskog porekla i da pripremaju planetu zemlju klimatski i energetski za svoje prisustvo, te da su se već nekako hologramski asimilirali, i da su zapravo gomila vodećih javnih ličnosti zapravo shapeshifting reptillian hologrami, počev od Brad Pitta preko Michel Obame do nekih tamo ličnosti iz Reality showova.. i ovim bih završio svoje dalje istraživanje na ovu temu, i ostavio to ipak ljudima koji takve stvari vare.

Ono što u ovoj konkretnoj temi vidim kao problem je dizanje tenzije između članova, i davanje te karakterizacije o našem sopstvenom "izopačenom" pogledu na stvari, i definitivno sam mišljenja da takva vrsta komunikacije nije zdrava ni konstruktivna.
Jedina i osnovna greška takvog postavljanja stvari je da ako ja ili neko drugi ne verujem direktno u ove priče, sa svim svojim implikacijama, automatski sam neobavešten, zaslepljen, naivan ili štagod već, a ja sa svoje strane ne spadam u ljude koji bi ovo kategorički sve pobili i ignorisali, već potpuno analitički i razumno formiram svoje mišljenje i stav o ovoj temi. Kao i o bilo kojoj. I da ne bih ja bio uvredljiv i krenuo u kategorizacije, to ću mišljenje zadržati za sebe, jer teško da ću ikoga ko već ozbiljno razmatra istinitost ovoga razuveriti u isto.
Arthur is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules