Re: NARODE PROBUDI SE obracanje Nikole Aleksica
evo upravo tragom tvog videa ispratih priču o orgonskim topovimai sl, i kopajući dublje došao do teze da je cela priča sa chemtrailsima definitivno vanzemaljskog porekla i da pripremaju planetu zemlju klimatski i energetski za svoje prisustvo, te da su se već nekako hologramski asimilirali, i da su zapravo gomila vodećih javnih ličnosti zapravo shapeshifting reptillian hologrami, počev od Brad Pitta preko Michel Obame do nekih tamo ličnosti iz Reality showova.. i ovim bih završio svoje dalje istraživanje na ovu temu, i ostavio to ipak ljudima koji takve stvari vare.
Ono što u ovoj konkretnoj temi vidim kao problem je dizanje tenzije između članova, i davanje te karakterizacije o našem sopstvenom "izopačenom" pogledu na stvari, i definitivno sam mišljenja da takva vrsta komunikacije nije zdrava ni konstruktivna.
Jedina i osnovna greška takvog postavljanja stvari je da ako ja ili neko drugi ne verujem direktno u ove priče, sa svim svojim implikacijama, automatski sam neobavešten, zaslepljen, naivan ili štagod već, a ja sa svoje strane ne spadam u ljude koji bi ovo kategorički sve pobili i ignorisali, već potpuno analitički i razumno formiram svoje mišljenje i stav o ovoj temi. Kao i o bilo kojoj. I da ne bih ja bio uvredljiv i krenuo u kategorizacije, to ću mišljenje zadržati za sebe, jer teško da ću ikoga ko već ozbiljno razmatra istinitost ovoga razuveriti u isto.
|