Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 04-03-2011, 04:00 PM   #21
DzoniPFC
Pro Member

Default Re: NARODE PROBUDI SE obracanje Nikole Aleksica

Sto se tice raka i drugih obolenja, cigare i elektronske naprave su samo OKIDAC a ne glavni faktor tih bolesti.
Problem je u ishrani modernog coveka, vodom, i vazduhom. A onda na spisak dolaze zagadjenja iz vozila, cigare, itd.

Pogledajte ovaj dokumentarac, iz 1973 godine.

Dovoljno je odgledati samo prva 3 dela i sve ce vam jasno biti.

A usput bacite pogled na ovaj video
DzoniPFC is offline  
Old 04-03-2011, 04:09 PM   #22
player
Member

Quote:
Originally Posted by quake2 View Post
I tebi je nesto smesno?
Nisi skapirao,nasmejao sam se tvojoj zadnjoj recenici.

Quote:

Znaci kada jedna grupica ljudi uz pomoc politickih partija i njihovih malih dupeuvlakaca sirom sveta zarad materijalne i svake druge koristi zatruje sve zivo,tebi to nije TEORIJA ZAVERE???...
Samo busines $$$$$$

Quote:

.ok,nastavi mirno da se hranis time sto ti serviraju i caskaj ovde i smej se sa DaBear-om.
ne brini servirace se to svima,pre ili kasnije...osim ako nisi srecan da imas i hranis neko prasence negde na nekoj planini a i to je diskutabilno...ako naleti neki radioaktivni oblak

Last edited by player; 04-03-2011 at 04:13 PM.
player is offline  
Old 04-03-2011, 04:17 PM   #23
quake2
Banned

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
ko ?to rekoh, sve ovo je i dalje u rukama psihotičnih populista sumnjive namere.
Arture cemu ta prica....ti kao ne vidis sta se desava???....koji je razlog da sa teme opsteg zagadjena od kog neko ima debele koristi a mi debele stete ti lepo okrenes glavu i razmisljas koje li su to sad "tajne Nikoline namere"???...Jos nisi video king size kokosku?...prija ti ukus ovog danasnjeg paradajza?....Voda ti je sasvim o.k.?....blago tebi ako je tako.

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
A i ja bih mogao podukumentovati nekom fotkom čistog plavog neba od pro?log leta, jerbo mi se sin tad rodio i podosta sam fotkao okolo. ?to se rakova i obolenja tiče, bez da nam pored nikad razvijenije industrije nikotina, fosilnih goriva, i nikad intenzivnijeg kori?ćenja elektronskih naprava, kao i nikad intenzivnijeg i stresnijeg ritma ?ivota, neki famozni NATO (gle čuda, ?to nisu ruski il kineski?!? ) avioni dođu glave. Sa tim mogu da ?ivim, de facto.
Covek pominje Nato samo kao jednu od stavki....a pominje jos mnogo toga sto i sami u sustini znamo.A taj "famozni" Nato...je ovde istresao neke bombe u skorije vreme ako se secas?mozes sa time da zivis?DOKLE?Cija je industrija nikotina i ostalog?Tvoja?Moja?Svi lepo zivimo od toga pa ko nam je kriv sto smo se sami zagadili?Puno stresa je prisutno jer zivimo lepo i lagodno?Imamo dobre poslove,drzava je sjajno uredjena i sve je na svome mestu?Nemojte ljudi da od coveka koji ima muda da ide okolo i prica ono sto svi znamo pravimo ludaka,obice nam se to o glavu.
quake2 is offline  
Old 04-03-2011, 04:28 PM   #24
quake2
Banned

Quote:
Originally Posted by player View Post
Nisi skapirao,nasmejao sam se tvojoj zadnjoj recenici.
Odlicno sam te skapirao.....

Quote:
Samo busines $$$$$$
...to je to o cemu ti pricam....inace,kako ide trgovina u poslednje vreme?Ima nekih novih sprava?
quake2 is offline  
Old 04-03-2011, 05:21 PM   #25
player
Member

Quote:
Odlicno sam te skapirao.....
pa sto si onda drchan?...relax

Quote:
Ima nekih novih sprava?
ima... sve 100% natural,pure organic

player is offline  
Old 04-03-2011, 05:32 PM   #26
Matoree
Member

Analiziran what in the world are they spraying dokumentarac http://contrailscience.com/what-in-t...they-spraying/

10um is 0.01mm, visible as dust, and easily visible under a microscope. So if they can’t see it, then that’s not it.

Last edited by Matoree; 04-03-2011 at 05:38 PM.
Matoree is offline  
Old 04-03-2011, 06:18 PM   #27
kejkz
banned

Zanimljvo, ali ko je ustvari ovaj čovek, ima li iza sebe jo? nekoga ko mo?e stručnije pričati o ovom problemu, jer iz ove njegove priče ja samo razaznajem političku nameru, ali ne i neke realne poruke, jer je nemoguće da je sva hrana genetski modifikovana.
Old 04-03-2011, 08:39 PM   #28
DzoniPFC
Pro Member

Quote:
Originally Posted by kejkz View Post
Zanimljvo, ali ko je ustvari ovaj čovek, ima li iza sebe jo? nekoga ko mo?e stručnije pričati o ovom problemu, jer iz ove njegove priče ja samo razaznajem političku nameru, ali ne i neke realne poruke, jer je nemoguće da je sva hrana genetski modifikovana.

DzoniPFC is offline  
Old 04-03-2011, 09:33 PM   #29
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

ko što već konstantovah, al bez uspeha, sve žestoko smrdi na populizam i psihijatriju, te cenim da tome ipak nije mesto na ovom forumu. Stvarno verujem da ljudi koje ove priče zanimaju imaju već gde da ih vide, te bih zamolio da se ovde bar iskuliramo pre nego li tenzije postanu previsoke, u kojem slučaju bi morao da zatvaram i brišem temu. Ko veruje ovim ljudima, i želi da veruje u ovu sortu stvari, slobodno, ali nek ne nabeđuje nas koji ipak zadržavamo svoje mišljenje za sebe da smo slepi, glupi, naivni ili štagod.
Arthur is offline  
Old 04-03-2011, 10:55 PM   #30
quake2
Banned

Quote:
pa sto si onda drchan?...relax
Ih drcan,pa nisam krenuo na Chak Norisa.Nego da ne sirimo pricu,ipak je ovo samo muzicko-svercerski forum.Ajd ziveli ,pa makar pivo bilo i od neorganskih zitarica.

Last edited by quake2; 04-03-2011 at 11:40 PM.
quake2 is offline  
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules