|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam...znam samo da svadja nikuda ne vodi...nevermine, trebalo bi ovu temu lock (posto se skroz skrenulo sa teme) i onda sve ispocetka, smirenije
![]()
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Administratori ocigledno spavaju, napusi vas covek do jaja i nista. Ne mogu da verujem.
Ajoe ja mislim da si ti jako iskren lik i cenim to kod tebe jako. I sam ne volim DaBearove odgovore, ali on je takav zato i njega obozavam, on ti kaze pa ako ti se svidja svidja Posto sam sigurno duplo stariji od tebe ja ti mogu samo reci juri svoju ideju i neces pogresiti, ja imam 51 godinu i nikada ne kazem i ne tvrdim da znam, prosto muzika je nesto sto volim i od toga ne odustajem. Ali ti kazem i preporucujem nemoj na taj nacin jer od toga neces imati puno koristi. Uci, radi, snimaj pa makar i ne bili dobri rezultati ali do najvaznijih stvari moras doci sam, svojim zakljucivanjem-nijeda tutorijal ili DVD to ne pruza. Razumem te da si bio isprovociran, ali Da Bear je jako dobar lik. Mozemo da se ne slazemo ali to na finjaka, uvrede nikome nisu potrebne. Ako sam nesto pomogao drago mi je |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DaBear ako te ne mrzi | Coolman | Promocija radova | 2 | 28-10-2009 10:30 AM |
@DaBear:) sexy back 2006 rmx | Flamez | Promocija radova | 31 | 12-10-2009 11:41 AM |
Studio Druga Maca Feb1988 Awacs & DaBear | DaBear | Razno | 36 | 14-03-2009 06:52 AM |
SX - dva pitanja | HeatMan | Audio Software | 15 | 23-02-2007 07:08 PM |
Par PitAnjA | dlukace | Audio Produkcija - Tehnike | 29 | 30-09-2004 05:01 AM |