|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Evo mene opet.Uspio sam promjeniti tempo u projektu i save ok osim ?to kada pustim play onaj kanal ?to sam dosnimio u sporijem tempu svira u nekome svome tempu,a ostali kanali su ok.Kako da to podesim da bude ok?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Ne slaze se ako nisu istog broja taktova, jer Cub. racuna streching izmedju ostalog i kroz broj taktova. Tacnije ako ti je neki od trackova ne pravilno odsecen na pola takta ili slicno kalkilacija nece biti tacna. Bitno je da napomenem da se racuna samo duzina sempla koji je u pool-u a ne u projektu. Srecno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
plugin za editovanje tempa | zverj | Audio Software | 4 | 22-02-2010 12:23 AM |
Menjanje tempa u Cubesu? | goran ns | Audio Produkcija - Tehnike | 16 | 03-05-2008 05:23 PM |
Automatizacija tempa u Reasonu | Shadow | Audio Software | 18 | 16-07-2007 09:51 PM |
Kontrola tempa u Nuendu ? | Max | Audio Software | 18 | 08-02-2007 12:14 PM |
Promjena Nick-a | Tiki the Boyler | Predlozi i sugestije | 11 | 28-12-2004 01:06 AM |