|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
A da nesto izmeris?
Generalno, pozicioniranje je najjeftinije... I da... vidim da ti na slikama fali nesto sto smo opisali ovde http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=36590, i sve ostalo po skorasnjim temama... slat apsorber... ne treba ti slat apsorber ali mislim da su ti povrsine previse upijajuce za refleksije, imas samo zadnji difuzor... itd... fali levi, desni, plafonski... ima tu sta da se jos uradi... U stvari, ja NE znam da li su povrsine upijajuce ili reflektivne... mozda si farbao medijapan... ne znam pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 08-02-2011 at 05:42 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Room EQ Wizard | Solozabal | Dizajn i konstrukcija studija | 24 | 23-04-2010 10:15 PM |
Equalizing the Room - What it Means | AcaHari | Tutorijali | 0 | 04-02-2009 01:43 PM |
Mix Room monitori | Tiki the Boyler | Dizajn i konstrukcija studija | 35 | 10-05-2008 04:24 PM |
Live room...Formedifuzeri ???? | roginator | Dizajn i konstrukcija studija | 12 | 03-06-2007 11:23 PM |
Mix Room | Tiki the Boyler | Dizajn i konstrukcija studija | 19 | 21-06-2006 03:57 PM |