|
|||||||
| Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#34 | |
|
Moderator
|
Quote:
Imam utisak da ljudi "jure" room zarad toga sto retko imas upotrebljiv reverb,da li room ili space, mislim na plug-ove, mislim, ok, kaze Niksha sve su to kompjuteri, samo nemaju Facebook, slazem se, ali jebem mu mater, daj mi ovo!!!Bezveze je,nema veze, ali suvo je ko barut, u snimku, i jos je gejtovano do booola! Da bude najgore, spravu nisam imao vremena da detaljno tweakujem, posto sam iznajmio na dva dana i ovo je samo preset sa editom vremena, a kamo'li da sam sedeo par dana na pesmi... Nisam ni ja dokon, ali svasta sam isprobao i novo i staro i mozda i dobijem fazon , ali ne i sound, nema ove "gustine" i "drive"-a to na -30db....!!! (Lex-PCM 70) 2 osnovna poteza na EQ i svira...! Evo i ovo je bas Room i pazi ovo! Drum solo na 4:00... Mozda ljudi u potrazi za "dobrom sobom" slikaju mikrofonima radje....ne znam... Opet, ne kazem da tako treba, ali to je moje iskustvo...trip,sta li...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 07-02-2011 at 09:44 PM. |
|
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|