|
|||||||
| Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
banned
|
Za pedalu nisam siguran, nisam probao, mada bi trebalo da radi.
Drugo pitanje: dugmici za enkodere se odnose samo na osam gornjih. Ostali su sa fiksiranim vrednostima za svaki preset
|
|
|
#2 | ||
|
Member
|
Quote:
http://www.behringer.com/EN/images/l...6_Rear_XXL.jpg http://www.behringer.com/EN/images/l...5_Rear_XXL.jpg Prilično bezveze, ali .... šta da se radi .... Doduše, ako jeste tako kako ti kažeš - tim bolje (mada sam siguran da nažalost nije)! Quote:
.................................. Inače, može li neko da napiše nešto o tome kako se BCR slaže sa Cubase-om (jeste bilo reči o tome, ali - mnogo ranije ... u vreme dok još bio aktuelan SX)? Da li je povezivanje problematično/neproblematično? Mora li se koristiti onaj režim Mackie simulacije? Recimo, povežem ga preko USB priključka i .... šta? Sve prođe ok ili bih morao da se bavim žešćim akrobacijama da sve to proradi? Last edited by Ghost Dog; 27-01-2011 at 01:29 PM. |
||
|
|
|
|
|
#3 |
|
banned
|
Ajd reci cu ti opet ja, mada ga ne koristim sa cubase-om: BCF je generalno bolji za koriscenje sa Cubase-om zato sto ima Mackie emulation mod, tako da nemas sta posebno podesavati, startujes ga u tom modu i radis sa mikserom kao na nekom od Mackievih kontrolera. BCR se moze programirati da radi kao Mackie kontroler preko podesavanja kontrolera, to nije narocito tesko.
A Cubase opet sam po sebi mozes podesiti kako hoces sa Generic Remote podesavanjima, i to radi sasvim solidno. Treba se malko pomuciti prvi put da sve podesis kako tebi odgovara, ali kada jednom sredis stvar, sve radi savrseno.
|
|
|
#4 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
banned
|
Nema na cemu, ja cak mozda negde i imam konfiguracione fajlove i Cubase projekat sa svim podesavanjima, pokusacu ga iskopati sa starih backup diskova, pa cu ga okaviti u ovaj tred. Ali ne obecavam nista, selio sam se dva puta, pa nisam bas siguran imam li sve to negde pod rukom.
Pozdrav
|
|
|
#6 |
|
Member
|
Evo, samo par reči od novopečenog vlasnika BCR kontrolera ...
Dakle .... prvi utisak je bio .... hmmm .... ne baš preterano sjajan. Ne zbog toga što je sprava prilično ružna dok se ne uključi, Međutim, sve ostalo je na mestu: sprava dobro funkioniše, lako se programira i jako lepo sarađuje sa programima. Nisam imao nikakvih problema da je još istog dana povežem sa Cubase-om. Čak ni oni "nesrećni" enkoderi izgleda nisu tako loši (pominje se po forumima da su u pitanju ALPS enkoderi, ali nisam to uspeo da proverim). Summa summarum (kao što reče kolega Kejkz) .... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Pro Member
|
Evo kod mene u kaskadi 4 X BCF2000, sa monitor kontrolom (Presonus central station) i front-endom (Avalon737,MCI502D i AudientASP008),
a uglavljno sve u custom desk sa armrestom.
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|