|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Moderator
|
![]() Quote:
evo ti poslednja stvar koju sam radio: gru i ajs nigrutin - i dalje me zele. svaki dan se pushta u svim diskotekama shirom srbije, a vala i balkana. na radijima, i na tv stanicama mozesh videti po nekoliko puta dnevno. dinara nisam dobio niti cu.. da li treba da nastavljam? imam josh toga.. podosta. ne znam zashto se ti uvek nadjesh odmah posle mene da me pokopash i stavish u isti kosh sa tim nekim ljudima |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Uradio spicu za Velikog brata, pre 2godine sam prestao da racunam koliko se to emitovalo. Od sokoja nikada nisam dobio dinar. To je samo jedna od brdo stvari koje sam uradio.
Prosle nedelje sam za neku emisiju na rts-u opleo fino po sokoju... Posle 4sata me zvala zena iz sokoja i zamolila da dodjem do njih jer su uplacene neke pare za mene... hahahaha
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
u sledecem intervjuu cu da ih isprozivam sigurno.. od danas [a dok ne chuju
inache: http://www.mondo.rs/s195711/Zabava/M..._u_Srbiji.html |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
LCD 2x23",1x27" ili LCD TV od 32" | Nemania | Computer Hardware | 15 | 07-02-2010 10:10 AM |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |