Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 17-01-2011, 02:06 AM   #22
yamahabih
Junior Member

Default Re: Presonus Studio One Pro.v1.5.0 mania

Quote:
Originally Posted by psionic View Post
Ja prvi zelim da nadjem alternativu tom cubendu jer nema podrsku za 64bita (naravno mislim na free verziju) a realno manipulacija midijem koju pruza cubase - neprevazidjena je do sada : Reaper, PT, sonar, pa evo i ovo cudo od presonusa... Probavao sam i samplitude... Ne vredi! Svi oni imaju neke dobre fore, koje mi nedostaju na cubendu, ali generalno mi jos ni jedan nije dovoljno dobar. Za sredjivanje midija ne postoji nista bolje - tacka! Predlozite mi neki da ima to sto ima cubase i rado cu prihvatiti - cak sam sebe i silio da se odviknem od ovoga i da zavolim Sonar (koji od ovih pomenutih jos i najvise nudi) ali ne uspevam.

Ako je cubase = golf2 onda je ovaj presonus = smart - mali, pametan i ... neupotrebljiv

p.s. Branoy, retko uspevam da protumacim tvoje postove. Mislim - nisam profesor srpskog jezika, ali brate - preterujes... Mozda je to neki sleng fazon, oprosti - malo sam mator/glup za to
Brate za MIDI najbolji program na svijetu je XG WORKS V3.0 ili jaci a jos jaci od njih je SOL V2.0 ali na zalost nema V3.0 i nema na engleskom a ako neko slucajno zna nesto novije o SOL 2 ili necem novijem neka javi vjecno cu mu biti zahvalan... Presonus planiram da uzmem ali naravno sa 24.4.4 mixerom tako da se nadam da ce raditi. A crtanje MIDI-ja je neizbjezno u XG WORKS-u na zalost...

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules