Quote:
Originally Posted by psionic
Ja prvi zelim da nadjem alternativu tom cubendu jer nema podrsku za 64bita (naravno mislim na free verziju) a realno manipulacija midijem koju pruza cubase - neprevazidjena je do sada : Reaper, PT, sonar, pa evo i ovo cudo od presonusa... Probavao sam i samplitude... Ne vredi! Svi oni imaju neke dobre fore, koje mi nedostaju na cubendu, ali generalno mi jos ni jedan nije dovoljno dobar. Za sredjivanje midija ne postoji nista bolje - tacka! Predlozite mi neki da ima to sto ima cubase i rado cu prihvatiti - cak sam sebe i silio da se odviknem od ovoga i da zavolim Sonar (koji od ovih pomenutih jos i najvise nudi) ali ne uspevam.
Ako je cubase = golf2 onda je ovaj presonus = smart - mali, pametan i ... neupotrebljiv
p.s. Branoy, retko uspevam da protumacim tvoje postove. Mislim - nisam profesor srpskog jezika, ali brate - preterujes...  Mozda je to neki sleng fazon, oprosti - malo sam mator/glup za to 
|
Brate za MIDI najbolji program na svijetu je XG WORKS V3.0 ili jaci a jos jaci od njih je SOL V2.0 ali na zalost nema V3.0 i nema na engleskom a ako neko slucajno zna nesto novije o SOL 2 ili necem novijem neka javi vjecno cu mu biti zahvalan... Presonus planiram da uzmem ali naravno sa 24.4.4 mixerom tako da se nadam da ce raditi. A crtanje MIDI-ja je neizbjezno u XG WORKS-u na zalost...