![]() |
Presonus Studio One Pro.v1.5.0 mania
Posto je izasla demo verzija ovog daw-a, posle prvih testiranja ovog programa, na raznim forumima mogu se cuti samo reci hvale i odusevljenja (ama bas ni jedna zamerka-neverovatno). Proglasavaju ga revolucionarnim proizvodom koji ce pomutiti slavu slicnih programa kao sto su cubase, logic, ableton i drugi. Kazu da je superiorniji i po zvuku i sabirnici, brzini, lakoci rada. Sve je po principu drag & drop.
E, sad zanima me sta vi mislite (ako ste ga probali ili cete ga probati), da li je ova euforija oko ovog daw-a opravdana? Ja sam ga probao veoma povrsno i kratko, ali mogu reci da je zasad moj utisak :shock: u pozitivnom smislu. Izvinjavam se administraciji. Sad sam video da sam temu otvorio u delu za hardware umesto za software. Molim vas da temu prebacite, ako nije problem. |
Re: Presonus Studio One Pro.v1.5.0 mania
Quote:
|
Hm, i mene zanimaju utisci, da li je netko isprobao?
|
Quote:
|
dobro radi ja isprobao, nema sta.. al fali mi mnogo stvari za pocetak?? gde su mu user scale?? kao ono u cubase insert pod midi..? nema na njegovom sempleru a opasan je sempler! hvali mi to puno, i da bar moze onaj njegov sempler vise boja od jednom al nema tu mogucnost :( et za pocetak.. a to mi stvarno hvali mogu ja to u kontaktu ali mi treba na ovaj njegov sempler user scale?? ako zna ko kako to skontat! ?
|
Quote:
|
kravadinka jest al cubase sx2 = golf 2 dok je cubase 5 = golf 6 !!
i cubase je extra program.. ja sam rodjen sa njim na atariu... nisam bolji midi nasao na svetu tad.. sad jbg ima svega al nekako mi je naj lakse bilo tad raditi na one dve boje crnu i belu i onaj midi editor, sve jednostavno pregledno .. pravio sam cuda sa crtanjem .. dok na PC kad se pojavio vise i ne ulazim u crtanje.. sve mi nekako to je to al NIJE! .naravno cubase sam zadrzao uvek!! bar jedino njeg znam napamet 90 posto.. i samo brzo u njemu mogu radit.. i tako je kod vecine mislim.. |
Quote:
Za razmisljanje http://www.steinberg.net/en/products...t/nuendo5.html Da ipak bude on topic, Presonus obecava ...trebace mu vremena da skroz sazri ali da ce biti dobra alternativa sigurno hoce , posebno sudeci po posecenosti na sajmu u Frankfurtu :thumbsup: |
Quote:
Kao sto je Golf II bio proglasavan svetskim cudom od strane neukih i neupucenih, tako je slicno zazvucao opis Cubase-a kao superiornog.. :wink: Mozda je samo nepaznja u pitanju, ipak zvuci vrlo pogresno... :wave2: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:14 AM. |