|
Obavestenja Informacije, pravila ponasanja i novosti vezane za sajt www.rumski.com |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() pozdrav bogi
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
E narode
![]() Ma sve je oke, sredili smo ruDAW XTM. Srecom pa je samo napajanje bilo u pitanju. Uzeli smo CorsAir napajanje od 750W. Dali smo 170eur za njega al vredi. Komp dosta stabilnije radi. Cak ni onaj dodatni kuler sto je bio ugradjen iznad Antec-ovog kulera nije vise potreban. Takodje smo iskljucili butovanje svih ostalih HDD-ova koji nepostoji i flopy kojeg inace nema tako da smo podizanje masine smanjili na jednu cetvrtinu vremena ![]() ![]() Napajanje jeste glasnije, cuje se pomalo al boze moj, nista sto smeta kad se pojacaju adami. Eto, sredili smo sve i radimo dalje, ziveli ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Member
|
![]()
i ako bi neko mogao da pomogne:
Dok radimo, cuje se neko glupo pistanje iz zvucnika. Minimalno pistanje ili zujanje koje MAXIMALNO smeta. Bukvalno se cuje kad se pomera mis po ekranu. Kad se, recimo, browser povlaci sa jednog monitora na drugi itd. Je'l bi trebalo nesto da se podesi u BIOS-u? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Administrator
|
![]()
Uh dobro je, nasekirao se da nije jos sta otislo...
A mi se cujemo mailom, pa cemo polako da brisemo ovdje suvisne poruke... |
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
to to, ne valja da se vidi da nesto nije radilo lepo
![]() ![]() salim se ![]() elem, u pravu si bio za struju Divajnere, promenili smo uticnicu i sve radi. Jedino sto ja ovu Presonu Firestudio kartu ne kapiram ic...al bas ic. Ako ima "neki" neki dobar manual nek mi ga okaci da se prostudira! ![]() Izvinte me, nesto sam se bacio na ova seljacki fazon pa mi bas gust tako da zborim ![]() i da ponovim (bez obzira sto smo imali ovaj mali problemcic sa napajanjem) (a desava se, jebiga ![]() kupite ruDAW - vredan svake pare!! postovanje i dovidjenja!` ![]() ![]() ![]() ps: fino i za support, retko gde moze covek da nadje support u 23h ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Takodje treba imati u vidu da ruDAW nije ni military a pogotovo nije space technology pa da NE SME da crkne napajanje (niti kosta toliko da ne sme nista da rikne nikad)... normalno je da se to desava... ali ono sto je ovde vazno je brzina kojom se problemi resavaju i mogucnost da se nekome obratimo. I sami se bavimo proizvodnjom i cini mi se da na ovim prostorima ljudi ne cene dovoljno mogucnost da im je covek koji moze da im pomogne tu negde blizu i raspolozen je da pomogne, i nije negde Bogu iza kichme, i da ni ne zna sta je Srbija (ili koja vec drzava) a kamoli gde se nalazi. pozdrav bogi
![]() |
#27 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#28 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
#29 |
Ivan Lekic
|
![]()
Sobzirom kakav je support u potpunosti se isplati, a support je i najvaznija stvar, znam ja sta bi svi voleli, da kosta koliko i u radnji i to nekoj veleprodaji, a da Mihajlo radi za dzabe, lepe su to zelje
RuDAW vredi svaki ulozeni euro @komplex Sta ti ne radi sa firestudio kartom? Koji problem imas? Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#30 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |