![]() |
ruDAW XTM vs 8-core Mac Pro
Nakon četvoromjesečnog rada na optimizaciji novih sistema za sledeću generaciju OSX kompatibilnih ruDAW audio računara rumski tim je konačno izbacio novu verziju XTM-a.
http://www.rumski.com/images/ruDAW/ruDAWXTMOSXsmall.png Kompletna vijest: http://www.rumski.com/index.php?cate..._articleid=442 Pitanja i sugestije mozete ostaviti ovdje! |
Re: ruDAW XTM vs 8-core Mac Pro
Super izgleda, samo napred :)
|
Svaka cast, sve pohvale !
|
Hvala, hvala...
Opciono, i u klasicnoj verziji ruDAW XTMa je moguce instalirati sistem na SSD disk od 64GB (doplata 180 eura) cime se dobija utisak duplo brzeg odziva masine (workflow je mnogo brzi, pa ko je vec veteran u Mac svijetu, znace ovo itekako da cijeni). I da skrenem paznju da je promotivna cijena niza nego sto su ranije kostali ruDAW XTM, pa ko planira upgrade do kraja nove godine, zamolio bih da se jave sto prije, jer su moguce korekcije cijena na gore! U planu je setup nove Win 7 softverske platforme (ovih mjeseci)... |
zainteresovan sam za upgrade, javi se.
|
Cestitke!!! :wink:
|
Hvala druze banovani :)
|
kako transportujete ovo preko granice? :D
|
Vidim da za ruDAW XTM SE koristite X58A-UD5 plocu. Posto ona ima samo jedan PCI slot, da li moze da se desi da PCI zvucna karta (RME HDSP 9632) ne proradi pod OSX? Ja sam na vecini svojih Hackintosha morao da isprobam kartu u barem 2 PCI slota dok je OSX ne 'ugleda'.
|
Da, ali mi koristimo plocu koja nema A u oznaci (koja ima 2 PCI slota) i u oba je radila. Trebalo bi stoga da radi i u tom jednom.
A inace, znamo za tu manifestaciju problema. Nama se desavalo da cak i wireless karta ne radi u prvom PCI slotu (p45 ploca), iako je karta kompatibilna pod OSXom (vidi se kao airport), a druge pci karte su se uredno vidjele (recimo dodatna FW). |
All times are GMT +1. The time now is 09:03 PM. |