|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Ne vidim ovde bas taj Philips proizveden u evropi i sa evropskom oznakom koji je super ali sam nabasao na jos jednu strava cev koju smo testirali:kristal,toplina,dugovecnost,nizak sum,sve naj naj....ali cena
![]() Mozda da probas sa onom cevi za koju si vec dao link,ovako napamet bez slusanja deluje obecavajuce mada niko ne sigura da ce bilo koja lampa popravite nedostatke u K2,barem nije tako skupo da se proba. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Tu sam odmah vidio, naravno da mora bit najbolja, kad je najskuplja..
![]() ima li jop koji sajt za lampe kao ovaj? reko?e mi da je pona siemensova isto dobra ali je nema na ovoj stranici, i telefunken, ali nje isto nema tamo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Nemoj se mnogo zanositi, ta lampa i ne sluzi zvuku, neko jednom rece ako je izvuces mikrofon ce raditi...
![]() Nego, EI Nis ima odlicne lampe, svugde u svetu ih najtoplije preporucuju,. problem je to sto je procenat losih veliki, zapravo skartova, pa nikad ne znas sta uzimas, jedino sto su jeftine... Pogledaj ovde: http://www.tubeaudiolab.co.rs/en/index.html To je u Zemunu, oni bi trebali imati sve potrebno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Banned
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ?to se tiče ?kartova, to će? morati da pita? one koji su o tome pisali, ja samo prenosim, a mnogo njih je reklo da moraju uzeti nekoliko jer su jeftine, a onda da izaberu ispravnu pre svega, a onda i zvučno najbolju. Ako planira? da kruti? određene delove tela svojim znanjem o cevima i elektronici, zaobiđi, ja ti nisam dostojan rival, samo ka?em čoveku da se ne zanosi mnogo oko K2 i menjanja lampi uop?te. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
kravadinka, to si jedini TI rekao na svim forumima, i sad ili si najpametniji na svijetu ili voli? bit kontradiktoran.. toliko ljudi je reklo da ima je K2 bolji sa drugom boljom lampom i sad ti tu ka?e? da to nema veze..
mislin stvarno.. čemu to ajde budi malo jasniji?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
kravadinka, to si jedini TI rekao na svim forumima, i sad ili si najpametniji na svijetu ili voli? bit kontradiktoran.. toliko ljudi je reklo da im je K2 bolji sa drugom boljom lampom i sad ti tu ka?e? da to nema veze..
mislin stvarno.. čemu to ajde budi malo jasniji?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Kasnije sam slušao uređaje sa ovim i onim lampama, to je sve veoma slično, svaka razlika je na granici tripovanja i čujnosti, složili se sa mnom mnogi drugi. Generalno, stvar je ličnog doživljaja, pre par dana su svi nešto odlepili na neku novu sabirnicu, napravili smo prost A - B test i videli da radi gotovo identično, pa i lošije u nekim posebnim uslovima od suminga u PT HD. Gubljenje vremena... Što se tiče EI Nis lampi, zapravo Philips po licenci ako sam dobro sve shvatio, sve što sam napisao, pročitao sam uglavnom od Amerikanaca, a čuo sam i par sličnnih izjava dok sam boravio tamo, od ljudi koji su održavali tehniku na mestu gde sam svirao, istina često je bilo reči o gitarskoj opremi pa ne bih mogao da tvrdim da su stvari identične za mikrofone, ali lampa je valjda lampa. tex viler Čemu tolika ostrašćenost? ![]() Last edited by kravadinka; 18-12-2010 at 04:29 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Evo ti isti taj Mullard li malo jeftiniji. Samo je pitanje dal ?alju u ove krajeve...
http://tctubes.com/mullard-6922-e88cc.aspx Inaće, meni kad je trebala nova lampa tra?io sam ju po ebayu. I tamo sam na?ao definitivno najjeftinije. Ganjao sam JAN (joined army navy - vojna specifikacija general electric modela) lampu za UA koja je po shopovima bila oko 80 dolara - na kraju kupio od nekog slovaka dva komada za 60 baksi. New old stock, netaknute!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Lampa za SE Z5600?? | Jan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 28-03-2010 08:23 PM |
Potrebno misljenje ( Rode NT1-A ili Rode NT2-A ) | Gangster | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 37 | 30-01-2010 08:01 PM |
Peluso lampa i kapsula u Srbiji? | Jan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 39 | 11-08-2009 02:15 AM |