|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Recimo, neces difuzore stavljati radnicima u stampariji da im "prolepsas" buku stamparskih masina... itd. Besmisleno je da proglasavas "mistifikacijom" nesto sto nisi ni procitao. Gradjevinska akustika nije ni blizu studijskoj, i nije namenski primenjivati samo takve principe na studije. Niko ovde ne omalovazava tvoje znanje, ali je ono ograniceno samo na jedan deo, koji se retko moze primeniti na temu kojom se ovaj Forum bavi, a to je studijska akustika. Takodje primecujem da si sklon omalovazavanju i jos gore, potpunom ignorisanju necega sto cak nisi ni procitao. Samo kazes "mistifikacija"... i mi svi treba zajedno da klimnemo glavom da si u pravu, i da ti verujemo na rec!? Ali pobogu, nisi to ni procitao! Bolje prvo procitaj i nauci, pa onda deli drugima savete, trosi njihov materijal, trosi njihov rad, trosi njihove pare,... I tada iznosi svoje misljenje, ono koje nije zasnovano na minimalnom znanju i samo logici.... Na zalost, u akustici je jako malo stvari logicno... opet ce ti zvucati kao "mistifikacija"... znam... ali govorim ti istinu.... pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 09-12-2010 at 04:43 AM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Malo moje bolesti | shpira | Promocija radova | 23 | 22-05-2011 12:54 PM |
Moje instrumentalne kompozicije | RadoslavZ | Promocija radova | 3 | 23-12-2009 03:37 PM |
Moje prve 6 M3 Kombinacije: | Nedim | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 5 | 17-10-2009 06:58 AM |
Evo nesto moje | Ilija Ilic | Promocija radova | 29 | 23-05-2008 11:23 AM |