|
Mastering Tehnike postprodukcije i masteringa... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Senior Member
|
![]()
Pozdrav Znak. U nečemu si u pravu a u nečemu i gre?i?.
Prvo ?ta gre?i?. Nije namera da neko po?alje na contest neku svoju pesmu pa da se ista masteruje već da se "osvoji" masterovanje za neki drugi materijal. Dakle učestvuje se sa nekim radom da bi se stekao kredit pa da onaj ko osvoji nagradu mo?e masterovati neke svoje druge radove. To je osnovna ideja, ako je drugačije shvaćena onda je verovatno nisam dobro objasnio. Grafika sklepah tek koliko da se u datom trenutku razmi?lja na tu temu, bez nekih pretenzija. Sa druge strane mislim da nagrada koja je reda veličine (u parama 200-300) nije beznačajna,ja za vasionske brodove nemam para da bih njih nudio, a vrednosno mislim da uop?te nije mala. Bar za mene je to pristojna cifra. Sad, mo?da je nekome malo... Gde si u pravu. Pa ja od početka pi?em da bi trebalo da ovo bude pod rumskom kapom i da ja ?elim sponzorisati taj contest kako sam već objasnio u smislu nagrade koja bi imala koliko toliko veze sa ovim forumom. Vidis ZNAK i sam da ovo nije interesantno rumskim glave?inama i verovatno od ove moje ideje u ovom obliku neće biti ni?ta.Na kraju krajeva i to je OK, imaju pravo da ne?to podr?e ili da odbiju. Najbolje je ovaj thread zaključati, ipak je ovo bila "lo?a ideja". |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
|
![]()
Da li si probao na soundcloudu da odradis to ..ipak verujem da ces tamo naci i upoznati mnogo vise ljudi koji neguju zvuk koji ti volis .Mozes i da napravis grupu u kojoj ce se pojaviti radovi za takmicenje samo bitno ti je da das dobar opis i objasnis o cemu se radi ..takodje je bitno da vec ako nemas nalog tamo sacekas neko vreme dok sakupis neki broj foloversa kako bi kad takmicenje bude objavljeno culo sto vise ljudi..na kraju info o pocetku takmicenja mozes i da objavis na forumu pa ko voli nek izvoli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Moderator
|
![]()
Moja muzika koja se mo?e upotrijebiti za video (ako je uop?te interesantna) je ovdje: http://www.myspace.com/sundaysessionsmusic
Pozdrav, G
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mastering. | Hepek | Mastering | 72 | 12-01-2011 07:30 PM |
Mo?da je već bilo, al evo, na jednom mestu | Arthur | Promocija radova | 2 | 27-04-2010 02:05 PM |
jel zna neko mo?da NTLDR??? | babilon33 | Computer Hardware | 1 | 20-06-2008 11:49 AM |
Cd Mastering On Your Pc | AcaHari | Tutorijali | 1 | 19-12-2007 04:02 PM |
Tri mo?da dobre ideje | Shady | Predlozi i sugestije | 12 | 29-04-2005 04:38 PM |